Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 14:00

Συνελήφθησαν οι ληστές που έδεσαν και φίμωσαν ηλικιωμένη στην Κορινθία

Γράφτηκε από την
Συνελήφθησαν οι ληστές που έδεσαν και φίμωσαν ηλικιωμένη στην Κορινθία

Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία η ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στο χωριό Πουλίτσα Κορινθίας, πριν δύο ημέρες.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν χθες το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, δύο άνδρες, ηλικίας 20 και 32 ετών, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν ακόμη δύο άτομα, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι δύο συλληφθέντες σύμφωνα με την Αστυνομία εισέβαλαν το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, το πρωί, στο σπίτι της ηλικιωμένης και την ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας. Φεύγοντας από το σπίτι αφαίρεσαν ηλεκτρονική συσκευή (τηλεόραση), ποσότητα πετρελαίου και τρόφιμα. Λίγες ώρες αργότερα η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή από τη γυναίκα που τη φρόντιζε.

Το τραγικότερο στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι φεύγοντας οι ληστές δεν έλυσαν τη γυναίκα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει οξυγόνο από την ειδική συσκευή που χρησιμοποιούσε και να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, σε βάρος των δύο ανδρών σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία περιλαμβάνει δύο ακόμη ημεδαπούς – συνεργούς τους, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.


NEWSLETTER