Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2018 11:01

Σεμινάριο συγγραφής βιογραφικού και συνοδευτικής επιστολής στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Σεμινάριο συγγραφής βιογραφικού και συνοδευτικής επιστολής στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας

Συνεχίζοντας την παράδοση των εκδηλώσεων της Τετάρτης, το Κέντρο Νέων Καλαμάτας διοργανώνει το καθιερωμένο πλέον σεμινάριο συγγραφής βιογραφικού και συνοδευτικής επιστολής, στις 12 Δεκεμβρίου και ώρα 8 το βράδυ.

Η εθελόντρια του Κέντρου Βασιλική Ντανταβασίλη, εκπαιδεύτρια Ενηλίκων με επιμόρφωση στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, τη Συμβουλευτική και το Mentoring, θα παρουσιάσει στους συμμετέχοντες τις βασικές αρχές σύνταξης ενός βιογραφικού σημειώματος και της συνοδευτικής του επιστολής, για αναζήτηση εργασίας αλλά και ευκαιριών σπουδών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στόχος του εργαστηρίου αυτού είναι να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες:

α) Τα βασικά είδη βιογραφικών, τη δομή τους και τις βασικές αρχές σύνταξής τους.

β) Τα βασικά είδη συνοδευτικών επιστολών - και το πώς μπορεί η συνοδευτική επιστολή να ενισχύσει τη θέση του υποψηφίου στη διαδικασία αναζήτησης εργασίας.

γ) Πώς προσαρμόζουμε το βιογραφικό μας σημείωμα και τη συνοδευτική του επιστολή, ώστε να ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες ανακοινώσεις θέσεων εργασίας.

δ) Τη σημασία των οριζόντιων δεξιοτήτων στην αναζήτηση εργασίας.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τα δικά τους ερωτήματα και να λάβουν εξατομικευμένες συμβουλές.

Το σεμινάριο θα γίνει στον 1ο όροφο του Κέντρου Νέων Καλαμάτας (πλατεία Οθωνος 10, Ιστορικό Κέντρο).


NEWSLETTER