Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 16:54

Το Κέντρο Κοινότητας στην Τριφυλία

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Το Κέντρο Κοινότητας στην Τριφυλία

Το Κέντρο Κοινότητας στην Τριφυλία

Μόνο για μια μέρα σήμερα θα λειτουργήσει το Κέντρο Κοινότητας Τριφυλίας για το μήνα Δεκέμβριο. Το κέντρο λειτουργεί στο Δημοτικό Κατάστημα Γαργαλιάνων και το μήνα Δεκέμβριο θα δεχθεί ωφελούμενους σήμερα με ωράριο εξυπηρέτησης κοινού 9.30 π.μ. - 1 μ.μ.

Ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινότητας είναι οποιοσδήποτε πολίτης που κατοικεί στο Δήμο Τριφυλίας και κατά προτεραιότητα: Οι ωφελούμενοι του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης». Ατομα, οικογένειες και παιδιά που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού. Αστεγοι. Ανεργοι. Μετανάστες, δικαιούχοι διεθνούς προστασίας, αιτούντες άσυλο, Ρομά. ΑμεΑ. Ατομα που χρήζουν οποιασδήποτε ψυχοκοινωνικής υποστήριξης.

Σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του δήμου και το Τμήμα Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης παρέχονται υπηρεσίες που κινούνται σε τρεις άξονες: Υποδοχή-καταγραφή-ενημέρωση-εξυπηρέτηση-υποστήριξη των πολιτών. Συνεργασία και διασύνδεση με υπηρεσίες, φορείς και δομές παροχής υπηρεσιών κοινωνικής προστασίας που αναπτύσσονται είτε στην περιοχή, είτε στην περιφέρεια, είτε σε εθνικό επίπεδο. Παροχή υπηρεσιών που θα αποσκοπούν στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών και θα διασφαλίζουν την κοινωνική ένταξη των ωφελουμένων και την ένταξη στην αγορά εργασίας.

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER