Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 20:02

Γλέντησε ο “Ευκλής” στη Μεγάλη Μαντίνεια

Γράφτηκε από την
Γλέντησε ο “Ευκλής” στη Μεγάλη Μαντίνεια

Μια βραδιά διασκέδασης έζησαν τα μέλη και οι φίλοι του “Ευκλή” το περασμένο Σαββατόβραδο, στη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους με την οποία καλωσόρισαν το χειμώνα.

Αφήνοντας για λίγο τις εξορμήσεις στη μαγευτική φύση, γλέντησαν και χόρεψαν στην ταβέρνα του Σωτήρη Μιχαλέα στη Μεγάλη Μαντίνεια.

Η βραδιά κύλησε όμορφα, οικογενειακά και φιλικά στην κατάμεστη αίθουσα, με τους πεζοπόρους να ανταλλάσσουν μεταξύ τους εντυπώσεις από τις περιηγήσεις, γέλια και πειράγματα.

Η αντιπρόεδρος και έφορος Δημοσίων Σχέσεων του “Ευκλή”, Ελένη Οικονομοπούλου, απένειμε στα δραστήρια μέλη του πεζοπορικού τμήματος αναμνηστικά διπλώματα, ως ένα “ευχαριστώ” για τη βοήθεια που προσφέρουν. Δεν αμέλησε όμως να δώσει σε όλους από ένα αναμνηστικό του πεζοπορικού τμήματος. Η ίδια λέει άλλωστε συχνά πως «ο “Ευκλής” είναι μια μεγάλη, ζεστή οικογένεια».

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο ιδρυτής του συλλόγου Παναγιώτης Κουτρούλης, που εξέφρασε ευχαριστίες στην αντιπρόεδρο και ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα, δημιουργικό το νέο έτος 2019 και, φυσικά, καλές εξορμήσεις!

Ο “Ευκλής” ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν συμμετέχοντες στην όμορφη βραδιά, και βέβαια τον φίλο του συλλόγου Λεωνίδα Χανζέα, ο οποίος συνόδεψε αφιλοκερδώς την παρέα με το μπουζούκι και τις πενιές του.

 

 

 


NEWSLETTER