Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 22:02

Ο ΠΣΑΤ τίμησε τον Μεσσηνιακό για τα 130 χρόνια ιστορίας του

Γράφτηκε από την
Ο ΠΣΑΤ τίμησε τον Μεσσηνιακό για τα 130 χρόνια ιστορίας του

Παρουσία του Μεσσήνιου Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η 65η τελετή απονομής των αθλητικών βραβείων του ΠΣΑΤ.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου ανέδειξε κορυφαίους αθλητές, προπονητές και ομάδες του ελληνικού αθλητισμού για τις διακρίσεις τους μέσα στο 2018, όπως ψηφίστηκαν από τους αθλητικούς συντάκτες-μέλη του Συνδέσμου. Σε αυτή την λαμπρή τελετή βραβεύτηκε και ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος για τα 130 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό.

Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος του Μεσσηνιακού Τάκης Στασινόπουλος, από τον πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, Γιώργο Φουντουλάκη.

Ο κ. Στασινόπουλος ευχαρίστησε τον ΠΣΑΤ για την τιμητική βράβευση και τόνισε πως σκοπός είναι να συνεχίσει ο Μεσσηνιακός την ιστορική παρακαταθήκη. Το Μεσσηνιακό εκπροσώπησε στη σημερινή γιορτή και ο αντιπρόεδρος Μπάμπης Βακαλόπουλος. Οσον αφορά τις κυριότερες διακρίσεις, κορυφαίος αθλητής αναδείχτηκε για τέταρτη διαδοχική χρονιά ο Λευτέρης Πετρούνιας, ενώ κορυφαία αθλήτρια οι αθλητικοί συντάκτες ψήφισαν την Αννα Κορακάκη. Κορυφαία ομάδα αναδείχτηκε ο Ολυμπιακός στην υδατοσφαίριση Ανδρών και κορυφαίος προπονητής ο Δημήτρης Ράφτης (ενόργανη γυμναστική).


NEWSLETTER