Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 18:36

Φιλανθρωπική δράση από το 2ο Δημοτικό Φιλιατρών

Γράφτηκε από τον

Κίνηση αγάπης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών , που τις άγιες αυτές ημέρες δεν ξεχνάνε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Έτσι πήραν την πρωτοβουλία και αυτό το Σάββατο στην κεντρική πλατεία της πόλης θα συγκεντρώσουν είδη που έχουν ανάγκη στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών.

Στη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου σημειώνεται «Ο Σύλλογός μας, το Σάββατο 22-12-2018 και ώρες από 10:00 έως 13:00, θα βρίσκεται στα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια της Κεντρικής Πλατείας Φιλιατρών για να γράψουμε μαζί με τα παιδιά γράμματα για τον Άγιο Βασίλη, να ζωγραφίσουμε και να παίξουμε.
Παράλληλα, για ακόμη μία χρονιά σας καλούμε να συμμετέχετε στην συγκέντρωση ειδών, που θα διοργανώσουμε για τους συνανθρώπους μας – τροφίμους του ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών (πρώην ΚΑΦΚΑ).
Ύστερα από επικοινωνία που είχαμε με τους υπεύθυνους, σας παραθέτουμε την λίστα με τα είδη που έχουν ανάγκη: Καθαριστικά δαπέδου, σαμπουάν, αφρόλουτρα, ξυραφάκια, γάλα, δημητριακά, κακάο και κορν – φλάουρ.
Σε μια δύσκολη περίοδο που διανύει η Χώρα μας, κάθε μικρή ή μεγάλη προσφορά μας, μπορεί να δώσει ένα μεγάλο χαμόγελο ευτυχίας σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.»

 

Κ.Μπ.