Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019 08:07

Μερική λειτουργία της Εθνικής Τράπεζας στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από τον
Μερική λειτουργία της Εθνικής Τράπεζας στα Φιλιατρά

 

Μόνο δύο μέρες την εβδομάδα θα λειτουργεί το Γραφείο Συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας στα Φιλιατρά, εκτός από την καλοκαιρινή περίοδο που θα λειτουργεί όλες τις εργάσιμες ημέρες.

Η ανακοίνωση αυτή υπήρχε χθες κολλημένη στο κατάστημα των Φιλιατρών και όπως είναι φυσικό υπήρχε έντονη δυσαρέσκεια και ανησυχία στους κατοίκους της πόλης, που μιλούν για συνεχή υποβάθμιση των Φιλιατρών σε επίπεδο υπηρεσιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που υπάρχει από την τράπεζα, από 2 Ιανουαρίου μέχρι 15 Ιουνίου θα λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από τις 16 Ιουνίου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου καθημερινά και από τις 16 Σεπτεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου επίσης κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Λόγο για υποβάθμιση της πόλης από άποψη υπηρεσιών έκανε και ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαθεοδοσίου μιλώντας στην «Ε»:

«Η καθημερινότητα του πολίτη, ο γερασμένος πληθυσμός της πόλης και οι συναλλαγές δυσκολεύονται πολύ. Το ήδη υπάρχον κουτσουρεμένο κατάστημα που είχε μόνο δύο υπαλλήλους κλείνει και αυτό. Πλέον ο κόσμος που επιχειρεί και επενδύει στον αγροτικό τομέα στην περιοχή αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Είναι ακόμη μια «σκαμπίλα» για την πόλη η οποία υποβαθμίζεται συνεχώς από υπηρεσίες. Ολος ο κόσμος βρίσκεται σε απόγνωση».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER