Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019 15:50

Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας: Παρέδωσαν τρόφιμα και φάρμακα στα Παιδικά Χωριά SOS

Γράφτηκε από την

Οπως κάθε χρόνο τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έτσι και φέτος οι αστυνομικές υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας συγκέντρωσαν τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για καλό σκοπό.

Ετσι, στο πλαίσιο και της πρωτοβουλίας του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ για την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη τη χώρα, ο διευθυντής Αστυνομίας της Διεύθυνσης Παναγιώτης Πούπουζας και ο υποδιευθυντής Παναγιώτης Νάκης παρέδωσαν τα πράγματα που συγκεντρώθηκαν στην εθελόντρια των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας Αλεξάνδρα Κανελλοπούλου, η οποία τα παρέλαβε εκ μέρους των δύο τοπικών Κέντρων του οργανισμού.

Εθελοντική βοήθεια σε είδη, όπως τρόφιμα, φάρμακα, είδη ρουχισμού κ.ά. συγκεντρώθηκαν απ' όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, τα οποία παραδόθηκαν σε φορείς και ιδρύματα των αντίστοιχων νομών από αντιπροσωπείες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Λακωνίας, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.