Κυριακή, 06 Ιανουαρίου 2019 08:28

Διαγωνισμός φωτογραφίας από τον Εμπορικό Σύλλογο Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον

Τον πρώτο διαγωνισμό φωτογραφίας, με τίτλο «Φωτογραφίζοντας τον Τόπο μου» διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας. Πρόκειται για το διαγωνισμό που είχε ανακοινωθεί το Νοέμβριο, όμως είχε αναβληθεί λόγω του τροχαίου δυστυχήματος με θύματα τους 3 μαθητές.

Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, φωτογράφοι και φίλοι της φωτογραφίας καλούνται να αποτυπώσουν τον κόσμο όπως τον βλέπουν και να υποβάλουν τις φωτογραφίες τους, διεκδικώντας σημαντικά βραβεία.

Αντικείμενο του διαγωνισμού αποτελεί μια φωτογραφία με θέμα «Η Εμπορική Δραστηριότητα στην πόλη της Κυπαρισσίας».

Στο διαγωνισμό μπορεί να συμμετάσχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο το επιθυμεί ανεξαρτήτως ηλικίας και τόπου διαμονής. Τον διαγωνισμό θα κερδίσουν οι 3 καλύτερες φωτογραφίες, σύμφωνα με τη γνώμη της κριτικής επιτροπής, ενώ θα βραβευθεί και η καλύτερη φωτογραφία μαθητή, με ηλικιακό κριτήριο ο συμμετέχων φωτογράφος να είναι κάτω από 17 ετών (με συγκατάθεση γονέα).

Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από 3 μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, δυο φωτογράφους της πόλης καθώς και έναν εξειδικευμένο φωτογράφο. Θα εξετάσει τις εγκύρως υποβληθείσες φωτογραφίες ως προς την πρωτοτυπία τους, την τεχνική αρτιότητα, την ποιότητά τους, την αποτελεσματική σύνδεσή τους με το θέμα του διαγωνισμού και την αισθητικά δόκιμη απεικόνισή τους.

Στην καλύτερη φωτογραφία θα δοθεί ως έπαθλο επιταγή αγορών του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, για ψώνια στην πόλη, άξιας εκατόν πενήντα ευρώ, ενώ στη δεύτερη και τρίτη φωτογραφία θα δοθούν 100 και 50 ευρώ σε επιταγές αγορών αντίστοιχα. Στον μαθητή του οποίου η φωτογραφία θα ξεχωρίσει, θα απονεμηθεί επίσης ένα τάμπλετ.

Εγκυρη θα θεωρείται η φωτογραφία που θα αποσταλεί συνημμένα με ηλεκτρονική αλληλογραφία με θέμα μηνύματος «Διαγωνισμός φωτογραφίας», στη διεύθυνση:

eskyparissias@gmail.com. Ο συμμετέχων θα αναγράφει το ονοματεπώνυμό του, την ημερομηνία γέννησής του και το τηλέφωνο επικοινωνίας του. Ο κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει με μία και μόνο φωτογραφία και μπορεί να συμμετάσχει μόνο μία φορά στον διαγωνισμό. Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής είναι η 28η Φεβρουαρίου 2019.

Η κριτική επιτροπή θα δημοσιοποιήσει τα ονόματα των νικητών στον Μεγάλο Ετήσιο Χορό του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019.

Κ.Μπ.