Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 11:17

Ξεπούλημα της Μεγαλόπολης καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)
Ξεπούλημα της Μεγαλόπολης καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ

Ξεπούλημα της Μεγαλόπολης με χάντρες και καθρεφτάκια για ιθαγενείς καταγγέλλει συντονιστική επιτροπή των εργαζομένων στη ΔΕΗ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της συντονιστικής:

"Οι άποικοι τότε μοίραζαν στους ιθαγενείς χάντρες και καθρεφτάκια προκειμένου να τους ξεγελάσουν και να τα αρπάξουν τη γη τους προς εκμετάλλευση. Στις περιπτώσεις που δεν κατάφερναν να τους ξεγελάσουν τα «δώρα» μετατρέπονταν σε μπαρούτι και σπαθί που οδήγησαν σε γενοκτονίες.

Αυτή την τακτική επιλέγει η κυβέρνηση και η διοίκηση της ΔΕΗ για το μεγάλο ξεπούλημα της Μεγαλόπολης, για να εξυπηρετήσουν σε ένα ναρκοθετημένο τοπίο με μπόλικο παρασκήνιο, 2-3 γνωστούς «νταβατζήδες» ψευτοεπενδυτές, παρακαλώντας τους να δώσουν κάποιο «ικανοποιητικό» τίμημα για να ολοκληρωθεί το μεγάλο αυτό οικονομικό και κοινωνικό έγκλημα.

Σταθάκης - Παναγιωτάκης και οι υποτακτικοί διορισμένοι «συνάδελφοί» μας (Βασιλόπουλος - Παναγιωτόπουλος) στο Δ.Σ. της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης, πρωταγωνιστούν σε ένα βρόμικο παιχνίδι σε βάρος των εργαζομένων της Μεγαλόπολης και της τοπικής κοινωνίας μοιράζοντας ψίχουλα ως μπόνους και μάλιστα με δόσεις για να αποχωρήσουν όσο γίνεται περισσότεροι εργαζόμενοι.

Μέσα σε λίγους μήνες έγραψαν στα «παλαιότερα των υποδημάτων» τους τις διαβεβαιώσεις τους για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων.

Αν κύριοι της κυβέρνησης και της διοίκησης της ΔΕΗ έχετε απολέσει πλέον κάθε αιδώ εξυπηρετώντας τις επιλογές των δανειστών και των μεγαλοεργολάβων νομίζοντας ότι και οι εργαζόμενοι είναι σαν κι εσάς, είστε βαθειά νυχτωμένοι.

Να κρατήσετε τις «χάντρες» για οικογενειακή σας κληρονομιά και τα «καθρεφτάκια» να αυτοθαυμάζεστε για την προσφορά σας στην Ελληνική κοινωνία, για το θεάρεστο έργο της διάλυσης της ΔΕΗ και της «χαριστικής βολής» στην αναπτυξιακή προοπτική του λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης και ευρύτερα της περιφέρειας.

Το συνδικαλιστικό κίνημα, οι εργαζόμενοι και οι τοπικοί κοινωνικοί φορείς μπορούν να χαλάσουν τα σχέδια σας και να αποτρέψουν το ξεπούλημα των μονάδων, τη διάλυση της ΔΕΗ και την ερημοποίηση της περιοχής".

 

 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER