Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 10:32

Εκοψε πίτα το “Αnalysis” στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Εκοψε πίτα το “Αnalysis” στην Κυπαρισσία

Την πίτα του έκοψε το περασμένο Σάββατο το Πρότυπο Ιατρικό Διαγνωστικό Εργαστήριο “Αnalysis” της ιατρού μικροβιολόγου-βιοπαθολόγου Αλεξάνδρας Μαστρογιαννάκη-Μαρίνη στην Κυπαρισσία.

Η εκδήλωση έγινε σε πολύ ευχάριστο κλίμα, με τις ευλογίες του μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας και τη συμμετοχή των εργαζομένων του εργαστηρίου και των παιδιών τους.

Η κ. Μαστρογιαννάκη-Μαρίνη αναφέρθηκε στο 2018 κάνοντας λόγο για μια χρονιά με πολλές δυσκολίες αλλά και πολλές συγκινήσεις, Σημείωσε επίσης κάποια σημαντικά πράγματα που έγιναν:

«Αρχισε συνεργασία με τους ιατρούς μικροβιολόγους - βιοπαθολόγους Γεώργιο και Ευαγγελία Κακλαμάνη, οι οποίοι αποφάσισαν με τα παιδιά τους Περσέα και Νικόλα, να εγκατασταθούν στην Κυπαρισσία και να εργαστούν μαζί μας. Το επί 30 έτη αιμοληπτήριό μας στους Γαργαλιάνους μετατράπηκε με πολύ κόπο και αγώνα σε ένα σύγχρονο Εργαστήριο Βιοπαθολογίας. Εργάστηκαν πολύ γι' αυτό, η Σοφία Κουλόγιαννη, η Νίκη Καρατζά, και η Γεωργία Κοντοβά, και βεβαίως όλοι οι υπόλοιποι. Πετύχαμε λόγω των υψηλών μορίων μας ΕΣΠΑ για την αναβάθμιση των Εργαστηρίων μας».

Κλείνοντας, ευχήθηκε στον κόσμο υγεία και οικογενειακή και προσωπική ευημερία.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER