Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 08:58

Μεσσηνία: Χωρίς νερό η Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον
Μεσσηνία: Χωρίς νερό η Κυπαρισσία

Νέα διακοπή στην υδροδότηση της Κυπαρισσίας σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου και μέχρι την Κυριακή το απόγευμα σημεία της Ανω Πόλης δεν είχαν ακόμη νερό.

Συνεχείς βλάβες στον ίδιο αγωγό μεταφοράς δημιούργησαν αυτή την πρωτοφανή κατάσταση. Αρχικά  βλάβη σημειώθηκε στο κεντρικό αγωγό μεταφοράς του νερού από τις πηγές στο χωριό Βρύσες, με αποτέλεσμα να αδειάσουν οι δεξαμενές.  Συνεργεία της ΔΕΥΑΤ πήγαν στο σημείο και κατάφεραν να επισκευάσουν τη βλάβη και έτσι από το μεσημέρι και μετά το πρόβλημα άρχισε σταδιακά να αποκαθίσταται στην πόλη, όχι όμως στο σύνολό της. Ωστόσο νέα βλάβη στον ίδιο αγωγό σημειώθηκε αργά το απόγευμα, η οποία αποκαταστάθηκε και χθες το πρωί νέα τρίτη κατά σειρά βλάβη μεγάλωσε ακόμη περισσότερο το πρόβλημα.

Πάντως μέχρι και χθες το απόγευμα στην Ανω Πόλη και στο Ροντάκι δεν είχε αποκατασταθεί η υδροδότηση και η οργή κατοίκων και επαγγελματιών ξεχείλιζε, όπως και για το γεγονός ότι δεν υπήρχε καμία ενημέρωση για το τι γίνεται και πότε πρόκειται να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η αγανάκτηση του κόσμου εκφράστηκε με κάθε τρόπο, με αναφορές για αδιαφορία της δημοτικής αρχής και της ΔΕΥΑΤ για τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη με τις συνεχείς βλάβες στα παμπάλαια δίκτυα ύδρευσης.

 

Κ.Μπ.

 


NEWSLETTER