Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 18:14

Ενημερώθηκαν οι έμποροι Κυπαρισσίας για το ΕΣΠΑ

Γράφτηκε από τον

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος», με θέμα «Τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ: Εργαλειοθήκη ανταγωνιστικότητας πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων και εργαλειοθήκη επιχειρηματικότητας (εμπόριο – εστίαση – εκπαίδευση)».

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κυπαρισσία και επαγγελματίες από την ευρύτερη περιοχή βρέθηκαν εκεί για να ενημερωθούν για τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ που τρέχουν αυτή την περίοδο και αφορούν επιχειρήσεις στους τομείς: Βιομηχανία τροφίμων, Χονδρικό εμπόριο και λιανικό εμπόριο, Πολιτιστικό και δημιουργικό, Υλικά / κατασκευές, Τεχνολογίες Πληροφορικής, Ενέργεια, Περιβάλλον, Υγεία / φάρμακα, Εστίαση, Εκπαίδευση. Η παρουσίαση έγινε από τον Θανάση Κυριαζόπουλο και την Ελένη Διακουμογιαννοπούλου από την “Ανέλιξη - Σύμβουλοι Επιχειρήσεων”.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Τερζής ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Είναι υποχρέωσή μας να βοηθάμε και να στηρίζουμε την προσπάθεια επιβίωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Σκοπός και στόχος μας η εξέλιξη, η αλληλεγγύη και η πρόοδος. Το 2019 ας είναι μια χρονιά πραγματικής εξέλιξης και δημιουργίας για όλους. Και αυτή τη χρονιά ενώνουμε τις δυνάμεις μας, παίρνουμε πρωτοβουλίες και δημιουργούμε για την αγορά και την πόλη μας».

Κ.Μπ.