Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2019 08:54

Επιδόσεις ρεκόρ και το 2018 για το eleftheriaonline.gr: 8.000.000 επισκέψεις και πρωτιά στο Facebook

Γράφτηκε από την

Με επιδόσεις ρεκόρ συνεχίστηκε το 2018 η δυναμική πορεία της «Ελευθερίας» στο χώρο της ηλεκτρονικής ενημέρωσης.

Υπερβαίνοντας τα όρια της πόλης της Καλαμάτας, του νομού Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου, το eleftheriaonline.gr σημείωσε την περασμένη χρονιά την καλύτερη επίδοση της τελευταίας πενταετίας, με περισσότερες από 8.000.000 επισκέψεις, παρουσιάζοντας αύξηση 41%, σε σχέση με τις περίπου 5,7 εκατομμύρια επισκέψεις το 2017.

Περισσότεροι από 3,2 εκατομμύρια μοναδικοί επισκέπτες ενημερώθηκαν από τη διαδικτυακή πύλη της «Ε» το 2018. Ο αριθμός αυτός είναι διπλάσιος (αύξηση 98,96%) από τους 1,6 εκατομμύρια επισκέπτες του 2017.

Συνολικά οι σελίδες της διαδικτυακής έκδοσης με τις έρευνες, τα ρεπορτάζ, τις απόψεις και τις στήλες της «Ελευθερίας» άγγιξαν τις 14.000.000 προβολές σημειώνοντας αύξηση 25,22%.

Το eleftheriaonline.gr βρέθηκε για μία ακόμη χρονιά στις κορυφαίες θέσεις μεταξύ των περιφερειακών μέσων ενημέρωσης της χώρας αναφορικά με την παρουσία τους στο Διαδίκτυο. Με σχεδόν 75.000 ακολούθους στο Facebook, η «Ελευθερία» αναδείχθηκε και το 2018 η δημοφιλέστερη περιφερειακή εφημερίδα της χώρας με σημαντική διαφορά από την δεύτερη στην κατάταξη. Στις κορυφαίες θέσεις μεταξύ των ελληνικών περιφερειακών εφημερίδων αναδεικνύεται το eleftheriaonline.gr. με βάση τη δημοφιλία των λογαριασμών του και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το YouTube, το Instagram, το Twitter και το Google+.

Το portal της «Ελευθερίας» αποτελεί τα τελευταία χρόνια μία από τις πρώτες επιλογές για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία εκατομμυρίων χρηστών του διαδικτύου. Την ίδια ώρα το eleftheriaonline.gr αποτελεί και τη σταθερή επιλογή για την προβολή επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών, για την προώθηση των μηνυμάτων τους σε ένα κοινό εκατομμυρίων χρηστών, όχι μόνο στα στενά γεωγραφικά όρια της Πελοποννήσου, αλλά σε όλη την Ελλάδα και στον απανταχού ελληνισμό.