Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 11:08

Ομιλία της επιμελήτριας Ανηλίκων στη Στούπα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Ομιλία της επιμελήτριας Ανηλίκων στη Στούπα

Ομιλία με θέμα "Μεγαλώνοντας ευτυχισμένα παιδιά. Ευτυχία ή επιτυχία;" πραγματοποίησε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Σχολείο της Στούπας στη Μάνη η επιμελήτρια Ανηλίκων Καλαμάτας Αγγελική Ρουμελιώτου.

Η επιμελήτρια ήταν προσκεκλημένη του Συλλόγου "Καθαρή Μάνη", των διευθύνσεων του Δημοτικού Στούπας και του Γυμνασίου Καρδαμύλης και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της περιοχής.

Στην ομιλία της η κ. Ρουμελιώτου εστίασε στο πόσο σημαντικό είναι για ένα παιδί να μεγαλώνει με αγάπη και αποδοχή και να μπορεί να συμμετέχει σε αποφάσεις που το αφορούν και να δοκιμάζει τις δυνάμεις του στην πορεία του προς την αυτονομία.

Η επιμελήτρια Ανηλίκων αναφέρθηκε και στα παιδιά με παραβατικές συμπεριφορές και τα κακοποιημένα παιδιά τονίζοντας τη σημασία της έγκαιρης παρέμβασης από το δημοτικό ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών. Σε άλλο σημείο της ομιλίας της έκανε αναφορά και στη χρήση του Διαδικτύου επισημαίνοντας στους γονείς ότι χρειάζεται να βάζουν χρονικά όρια και να ενημερώνουν τα παιδιά τους για τους κινδύνους.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER