Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 15:06

Ο Εμπορικός Σύλλογος Γαργαλιάνων για τη λειτουργία στα ΕΛΤΑ Courier

Γράφτηκε από τον
Ο Εμπορικός Σύλλογος Γαργαλιάνων για τη λειτουργία στα ΕΛΤΑ Courier

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε ο Εμπορικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Γαργαλιάνων στα ΕΛΤΑ Courier για τη λειτουργία μόνο ενός γραφείου στην περιοχή και αυτό στη Χώρα. Σημειώνουν ότι έτσι δεν μπορούν πλέον να εξυπηρετηθούν αλλά και ότι για ακόμη μια φορά η περιοχή της Τριφυλίας αποψιλώνεται από υπηρεσίες.

Αναλυτικά στην επιστολή τους αναφέρουν: «Μετά από κοινή διαπίστωση μελών του συλλόγου μας καθώς και πολιτών της πόλης των Γαργαλιάνων για προβληματική λειτουργία και εξυπηρέτηση από την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier ενημερωθήκαμε ότι η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τα κατά τόπους γραφεία των ΕΛΤΑ και να αρκεστεί σε ένα μόνο γραφείο στη Χώρα Μεσσηνίας.

Η απόφαση αυτή βρίσκει το σύλλογό μας κάθετα αντίθετο για τους παρακάτω λόγους: 1. Για μια ακόμα φορά η Τριφυλία υποβαθμίζεται χάνοντας από τους Γαργαλιάνους και τα Φιλιατρά μια υπηρεσία που εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες σε καθημερινή βάση. 2. Δεν είναι δυνατόν να θεωρείται εξυπηρέτηση η «στο πόδι» αποστολή και παραλαβή δεμάτων μέσα από ένα πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου μέσα στο δρόμο και σε συγκεκριμένες μόνο ώρες. 3. Σε περίπτωση που υπάρξει αδυναμία παραλαβής του δέματος στην καθορισμένη από τον υπάλληλο της courier ώρα, ο παραλήπτης είναι αναγκασμένος να μεταβεί στην έδρα του γραφείου, δηλαδή στη Χώρα! Για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν οι πολίτες και ο εμπορικός κόσμος των Γαργαλιάνων και των Φιλιατρών θα πρέπει να διανύσουν δεκαπέντε και τριάντα χιλιόμετρα αντίστοιχα σε ένα τουλάχιστον «κακό» οδικό δίκτυο. Καλούμε τη διοίκηση των ΕΛΤΑ Courier να ξανασκεφτεί την απόφασή της αυτή και να δώσει προτεραιότητα στον πολίτη και στην καλύτερη εξυπηρέτησή του».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER