Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 09:39

Κυπαρισσία: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Διονύση Αλεξόπουλου

Γράφτηκε από τον
Κυπαρισσία: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Διονύση Αλεξόπουλου

 

Το τελευταίο “αντίο” είπαν χθες το μεσημέρι συγγενείς, γνωστοί, φίλοι και συνεργάτες στην τοπική αυτοδιοίκηση στον πρώην αντιδήμαρχο Κυπαρισσίας Διονύσιο Αλεξόπουλο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 χρόνων.

Πλήθος κόσμου τον συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία, ενώ λίγο νωρίτερα είχε τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία από τον μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομο στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος. Επικήδειοι εκφωνήθηκαν από τον πρώην δήμαρχο Κυπαρισσίας Ηλία Τσίγγανο και την πρώην αντιδήμαρχο Κυπαρισσίας Πηνιώ Βασιλοπούλου.

Εκτάκτως συνεδρίασε και το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κυπαρισσίας -πρόεδρος του οποίου είναι η κόρη του εκλιπόντα Σταματία- όπου μετά από εισήγηση του αντιπροέδρου Γεράσιμου Σωτηρόπουλου αποφασίστηκε σε ένδειξη απόδοσης τιμών να συνοδεύσει τιμής ένεκεν το συμβούλιο της Δ.Κ. Κυπαρισσίας τη σορό του αποβιώσαντος έως την τελευταία του κατοικία και να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Μεταξύ άλλων το στερνό “αντίο” στον εκλιπόντα είπαν οι πρώην βουλευτές Ιωάννης Λαμπρόπουλος και Δημήτρης Σαμπαζιώτης, οι δήμαρχοι Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας και Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννης Καλκαβούρας, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Ευστάθιος Ανδρινόπουλος και Ιωάννα Μαραβελή, ο περιφερειακός σύμβουλος Περικλής Μαντάς, ο πολιτευτής Μίλτος Χρυσομάλλης κ.ά.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER