Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019 17:10

“Ζήτω το  '21 ... με τραγούδια αγαπημένα” στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

Το τηλεοπτικό αφιέρωμα με τίτλο “Ζήτω το  ́21 ... με τραγούδια αγαπημένα” θα γυριστεί στην Καλαμάτα την Τετάρτη 13 Μαρτίου στην “Τριλογία” στην Παραλία Καλαμάτας, από τις 7.30 ως τις 11.30 μ.μ.

Η τηλεοπτική εκπομπή “Εμείς οι Ελληνες”, που αποτελεί μία από τις μακροβιότερες ελληνικές τηλεοπτικές παραγωγές, κλείνοντας ήδη φέτος 25

χρόνια παρουσίας της, θα βρίσκεται στην Καλαμάτα, για μία ειδική τηλεοπτική παραγωγή αφιερωμένη στην Ελλάδα, τους Ελληνες και την επικείμενη εθνική γιορτή της 25ης Μαρτίου.

Το πρόγραμμα και η γενικότερη δομή της εκδήλωσης, έχει σχεδιαστεί από την ομάδα παραγωγής και θα περιλαμβάνει: διάθεση δωρεάν προϊόντων, γλέντι με χορούς και τραγούδια. Οι συντελεστές θα είναι οι: μουσική επιμέλεια – λαϊκό κομμάτι: Γιάννης Αργύρης με το τετραμελές σχήμα του. Μουσική επιμέλεια στα δημοτικά: Λάκης Γεωργακόπουλος, με τον κλαρινίστα Θοδωρή Γεωργακόπουλο και το δημοτικό τραγουδιστή Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο. Ακόμη θα λάβουν μέρος: οι “Καρυάτιδες”, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βέργας με χορευτικό, ενώ επιλεγμένα δημοτικά θα τραγουδήσει ο Αντώνης Αγγελόπουλος.

Για συμμετοχή – πληροφορίες: Ευ. Οικονομάκου – Καλλιανιώτη 6976-573252.

Η εκπομπή θα παιχτεί στο Super tv.