Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 08:26

Μεσσηνία: Την Τετάρτη το τελευταίο “αντίο” στο Μένη Παπαδόπουλο

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μεσσηνία: Την Τετάρτη το τελευταίο “αντίο” στο Μένη Παπαδόπουλο

 

Το τελευταίο κεφάλαιο στην πορεία του τ. δημάρχου Μένη Παπαδόπουλου, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή το απόγευμα, γράφεται αύριο Τετάρτη στις 3.30 το μεσημέρι, στον ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην πολυαγαπημένη του Ανδρούσα.

Η είδηση του θανάτου του “ευπατρίδη της αυτοδιοίκησης”, όπως τον αποκαλούσαν λόγω της έμφυτης ευγένειας που τον διέκρινε, σκόρπισε θλίψη τόσο στον απλό κόσμο, όσο και στους πρωτοβάθμιους αιρετούς της Μεσσηνίας, με πολλούς από τους οποίους ο Μ. Παπαδόπουλος είχε συνεργαστεί στη διάρκεια της δημαρχοντίας του στον καποδιστριακό Δήμο Ανδρούσας, το χρονικό διάστημα από το 2003 μέχρι και το 2010.

“Αποτελεί για όλους μας φωτεινό παράδειγμα υπηρεσίας με ήθος, συνέπεια και αγάπη για όλους μας” δήλωσε συγκινημένος ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης επισημαίνοντας την ίδια στιγμή ότι “το ενδιαφέρον, η προσφορά και η αγάπη του Μένη Παπαδόπουλου για τον τόπο του ήταν σημαντικότατη και το έργο του θα αφήσει ζωντανό το όνομά του στις επερχόμενες γενεές”.

Επιπλέον, το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης, σε ψήφισμά του, εκφράζει τη θλίψη του και τη συμπαράσταση στην οικογένεια του εκλιπόντος παλαίμαχου αυτοδιοικητικού.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER