Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 17:03

Υποψήφιος του ΚΚΕ μίλησε σε εργαζόμενους της ΔΕΥΑΚ

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Υποψήφιος του ΚΚΕ μίλησε σε εργαζόμενους της ΔΕΥΑΚ

Ψήφο στο ΚΚΕ για ισχυρή αντιπολίτευση στην εξουσία του κεφαλαίου”, ζήτησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Κολιζέρας μιλώντας σε εργαζόμενους της ΔΕΥΑ Καλαμάτας.

Ο κ. Κολιζέρας με την ιδιότητα του ως ιδιωτικού υπαλλήλου - μέλους της ομοσπονδίας τροφίμων-ποτών, μίλησε για τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, πού πρώτα από όλους εφάρμοσαν οι δήμοι και οι Περιφέρειες με τα οκτάμηνα την κοινωφελή εργασία και τα προγράμματα μέσω ΟΑΕΔ. Μίλησε ακόμα για τους χαμηλούς μισθούς που όπως είπε εφαρμόζονται κατόπιν οδηγίας και ελέγχου από τους μηχανισμούς της ΕΕ σε όλες τις χώρες της Ευρωζώνης, στα πλαίσια του ελέγχου των διεθνών ανταγωνισμών. “Την ίδια στιγμή πού συμβαίνουν όλα αυτά, η χώρα μας από τον κρατικό προϋπολογισμό δίνει το 2% του ΑΕΠ (4 δισ.), για τις ανάγκες εξοπλισμών του ΝΑΤΟ, για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών και των δρόμων μεταφοράς ενέργειας και εμπορευμάτων” σημείωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” Δημήτρης Οικονομάκος.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER