Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 18:14

Το 1ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων ομόρφυνε στάση του ΚΤΕΛ

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Το 1ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων ομόρφυνε στάση του ΚΤΕΛ

Την πιο ωραία στάση του ΚΤΕΛ στο Δήμο Τριφυλίας δημιούργησαν μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς του 1ου Νηπιαγωγείου Γαργαλιάνων με την πρωτοβουλία και την δράση που πραγματοποίησαν το Σάββατο.

Διαφορετική, πρωτότυπη και σίγουρα πολύ καλλιτεχνική, περιτριγυρισμένη από μεσογειακά φυτά και δέντρα, όπως γεράνια, βιολέτες, μουριές, ελιές, λεβάντες και βουκαμβίλιες.
Οι γονείς φύτεψαν λουλούδια και επιμελήθηκαν αισθητικά το διπλανό οικόπεδο ενώ την ίδια στιγμή ένας μπαμπάς (καλλιτέχνης) του σχολείου, πραγματοποιούσε εικαστική παρέμβαση στη στάση. Το αποτέλεσμα εκπληκτικό και δικαιολογημένα συγκέντρωσε τόσα θετικά σχόλια από όλους. Είναι η μοναδική στάση επίσης που έχει και μήνυμα «ποια στάση θα κρατήσεις»;
Η στάση αυτή κάθε μεσημέρι γεμίζει παιδιά επιβάτες που περιμένουν το λεωφορείο να επιστρέψουν στο σπίτι τους ή επιβάτες που ταξιδεύουν για Αθήνα ή για τις γειτονικές κωμοπόλεις. Αν μη τι άλλο, τώρα θα εύχονται να αργήσει το λεωφορείο.

Να σημειώσουμε ότι η αρχή για τη δράση αυτή έγινε πέρυσι, όπου συμμετείχε και ο σύλλογος γονέων του 2ου δημοτικού, ενώ φέτος ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή αρκετών γονέων του 1ου νηπιαγωγείου που είχαν θετική διάθεση, ιδέες, φαντασία και όρεξη για δουλειά.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER