Παρασκευή, 17 Μαϊος 2019 09:31

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (17/5)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σου φέρνει έξτρα έξοδα και μια ταυτόχρονη στέρηση αγαθών, οπότε… κάνε κράττει! Ακόμη, ευνοούνται οι πωλήσεις αλλά όχι οι αγορές, ενώ σε σχέση με τις επενδυτικές βλέψεις σου το σοφότερο θα ήταν να περιμένεις, αφού όσο καλά κι αν το ψάξεις, οι συνθήκες δεν είναι ώριμες. Επιπλέον, δεν είναι καλή μέρα για να ζητήσεις χάρη από το αφεντικό σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios


Ταύρος

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε θέλει λογικό/η, και σχετικά συντηρητικό/η, αφού σε διαφορετικά θα «πέσεις σε τοίχο». Ίσως μάλιστα να προκύψουν και τεχνικά θέματα που θα σε πάνε πίσω κι εδώ όλα θα κριθούν από τον βαθμό της προνοητικότητάς σου. Επιπλέον οφείλεις να περιορίσεις προς το παρόν τις υψηλές φιλοδοξίες σου, φροντίζοντας να καλύψεις τα όποια κενά σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros


Δίδυμοι

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις και να μειώσει την εξωστρέφειά σου, ίσως όμως να χρειάζεσαι πραγματικά κάτι τέτοιο ύστερα από μια περίοδο δράσης, που χαρακτηρίστηκε από σημαντικές «νίκες» αλλά και… βαριές ήττες! Μια «στάση» λοιπόν κι ένας διδακτικός απολογισμός θα σου κάνουν καλό από πολλές απόψεις.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi


Καρκίνος

Δείχνεις έτοιμος/η να επωμιστείς τα βάρη μιας προσπάθειας για το κοινό καλό, είναι όμως σκόπιμο να περιμένεις, αφού στην παρούσα φάση το πιθανότερο είναι να πασχίσεις χωρίς να δικαιωθείς για τους κόπους σου, εισπράττοντας μόνον ένα… φιλικό κτύπημα στην πλάτη! Επιπλέον, καλείσαι να «βάλεις στον πάγο» φιλίες ή συνεργασίες που δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos


Λέων

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου βάζει στο.. ζύγι τα «θέλω» και τα «πρέπει» σου κι εσύ οφείλεις να φερθείς με επαγγελματισμό περιορίζοντας το ενδεχόμενο ενός λάθους που μπορεί να σου στοιχίσει. Ίσως μάλιστα να κριθείς αυστηρά για μια ανεπάρκειά σου. Επιπλέον, καλό θα ήταν να θέσεις έγκαιρα τα όρια σου, ώστε να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon


Παρθένος

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου «απαιτεί» να βελτιώσεις την τεχνική σου κατάρτιση και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, κάτι βέβαια που εναρμονίζεται με τις δικές σου προτεραιότητες, οπότε «το ‘χεις»! Ωστόσο, σε καθημερινά ζητήματα είναι πιθανό να προκύψουν καθυστερήσεις και βλάβες που ναι μεν θα σε κάνουν πιο σοφό/η αλλά θα σου δυσκολέψουν και κατά τι την ζωή.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου να βάζει σε δοκιμασία τα οικονομικά σου, είναι σκόπιμο να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη των όποιων κενών σου και βέβαια δεν έχει νόημα να «ξανοιχτείς» σε αγορές, αφού έτσι κι αλλιώς θα αποδειχθούν μέτριες ή κακές επιλογές. Επιπλέον, ίσως απογοητευτείς από την εξέλιξη ενός περιουσιακού ζητήματος ή την στάση ενός οικείου σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Καλείσαι να μην αδιαφορήσεις για όσα συμβαίνουν στις συνεργασίες σου αλλά ούτε και να βιαστείς, αφού πρέπει πρώτα να διασφαλιστούν κάποια πράγματα. Η διαφορά βέβαια είναι ότι στις δουλειές σου έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να πετύχεις τον στόχο σου, ενώ στις διαπροσωπικές σχέσεις σου το καλύτερο που μπορείς να πετύχεις είναι ένας συμβιβασμός.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios


Τοξότης

Δυσκολεύουν κατά τι οι εργασιακές σου σχέσεις και οι… αγγαρείες είναι στο πρόγραμμα, προσπάθησε όμως να μην φορτωθείς με ευθύνες που δεν σου αναλογούν, προσδοκώντας μάλιστα κάποια άμεσα έσοδα, αφού μάλλον θα αργήσουν να έρθουν. Επιπλέον, καλό είναι να μην ξεκινήσεις μια δουλειά αλλά να δώσεις προτεραιότητα στην οργάνωση και την προετοιμασία της.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis


Αιγόκερως

Όσο επιμένεις να νομίζεις ότι δίνοντας προτεραιότητα στις επιθυμίες των άλλων, εξασφαλίζεις και την αποδοχή ή την υποστήριξη τους, δεν πρόκειται να δικαιωθείς. Αντίθετα, θα καταλάβεις ότι αν δεν βάλεις έγκαιρα τα όρια σου στις απαιτήσεις κάποιων που σου «το παίζουν κολλητοί», τότε όσο «χώρο» κι αν τους δώσεις, απλά θα τους ανοίξεις την όρεξη για να απαιτήσουν περισσότερο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros


Υδροχόος

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου θα σε φορτώσει με επιπλέον δουλειά για το σπίτι, ωστόσο θα σου δώσει και την δυνατότητα να αξιολογήσεις τις προτεραιότητές σου αφήνοντας στην άκρη εκείνα που δεν επείγουν ή στην παρούσα φάση φαντάζουν ως πολυτέλεια. Επιπλέον, μπορεί να ξεδιαλύνεις πράγματα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos


Ιχθύες

Πριν ξεκινήσεις την ημέρα σου καλό είναι να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις αλλά και τα πράγματα γύρω σου, όπως επίσης να τσεκάρεις την επάρκεια του εξοπλισμού που χρησιμοποιείς είτε στην δουλειά σου, είτε στην καθημερινότητα σου. Επιπλέον, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να καλύψεις κενά ή τυπικές προϋποθέσεις όπου χρειάζεται, ιδιαίτερα αν μετακινηθείς ή ταξιδέψεις.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes