Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 20:46

Νέες παρανομίες καταγγέλλουν οι Κωνσταντιναίοι

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Νέες παρανομίες καταγγέλλουν οι Κωνσταντιναίοι

Νέα παρανομία στο ζήτημα της διαχείρισης απορριμμάτων, στις εργασίες που γίνονται στην Καλλιρρόη, καταγγέλλει ο Σύλλογος των Απανταχού Κωνσταντιναίων.

Σε χθεσινή ανακοίνωσή του ο σύλλογος κάνει λόγο για δημιουργία παράνομης εισόδου στο χώρο παράνομης εναπόθεσης υλικών εκσκαφών και κατεδάφισης στον εθνικό δρόμο Καλό Νερό - Τσακώνα, από το σημείο που προβλέπεται να κατασκευαστεί η μονάδα διαχείρισης στην Καλλιρρόη

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος των Απανταχού Κωνσταντιναίων αναφέρει χαρακτηριστικά:

Είμαστε σταθερά υπέρ της ορθής διαχείρισης των απορριμμάτων και όχι της μεθοδευμένης και μη αποδεκτής λύσης που προωθεί το... σύστημα συμφερόντων.

Στα πλαίσια αυτά θα εξακολουθήσουμε να καταγγέλλουμε κάθε παράνομη πράξη που έχει σχέση με το σχεδιαζόμενο έργο σε κάθε αρμόδια υπηρεσία και θεσμικό όργανο!

Α) Για όλες τις παρανομίες που έγιναν στην περιοχή Ονι κατά τις ημερομηνίες 20,21 και 24 Μαΐου (παράνομο γκρέμισμα υπαρχόντων κτισμάτων και η χωρίς άδεια μεταφορά των υλικών κατεδάφισης, των λοιπών υλικών καθαρισμού, των εκριζωμένων ελαιοδέντρων, καθώς και για την παράνομη εναπόθεσή τους σε μη αδειοδοτημένο χώρο, δίπλα ακριβώς από την εθνική οδό Καλονερό -Τσακώνα καταθέσαμε επώνυμες καταγγελίες:

- Στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά (προφορικά δύο φορές - 20 και 21 Μαΐου ) και εγγράφως με την συνυποβολή των σχετικών στοιχείων που αποδεικνύουν τις διαπραχθείσες παρανομίες-στις 10 Ιουνίου 2019- στις εξής υπηρεσίες και αρμόδιους: Στη Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Καλαμάτας, στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Π.Ε. Μεσσηνίας, στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, στον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα και εντός των επόμενων ημερών πρόκειται να καταθέσουμε και ανάλογη έγγραφη καταγγελία με τα σχετικά στοιχεία στον αρμόδιο αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Β) Για την δημιουργία της παράνομης εισόδου (όπως εμφανίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες) -κατά τις ημερομηνίες 19 και 20 Ιουνίου 2019- στον μπαζωθέντα -κατά τις προαναφερθείσες ημερομηνίες 20, 21 και 24 Μαΐου- χώρο καταθέσαμε στις 21/6/2019 έγγραφη κι επώνυμη καταγγελία στις αρμόδιες υπηρεσίες: Στη Διεύθυνση Πολεοδομίας Καλαμάτας και στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Π.Ε. Μεσσηνίας!

Τελούμε εν αναμονή της εφαρμογής του νόμου και της... πρακτικής εφαρμογής των ισχυουσών διατάξεων (τιμωρία όποιων και όσων παρανόμησαν και παρανομούν. Ελεος πια...)”.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER