Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 18:01

Πρόστιμο στην ΤΕΡΝΑ για κατεδάφιση κτισμάτων στην Καλλιρρόη

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πρόστιμο στην ΤΕΡΝΑ για κατεδάφιση κτισμάτων στην Καλλιρρόη

 

Πρόστιμο για αυθαίρετη κατεδάφιση κτισμάτων στην Καλλιρρόη, στο χώρο κατασκευής της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων, επέβαλε στην ανάδοχο εταιρεία ΤΕΡΝΑ η Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Καλαμάτας.

Μετά από καταγγελία κατοίκων της περιοχής που αντιδρούν στην υλοποίηση του έργου, η υπηρεσία πραγματοποίησε έλεγχο και με έγγραφό της κοινοποιεί “έκθεση αυθαιρέτου με πρόστιμο ανέγερσης 1.431,12 ευρώ που τοιχοκολλήθηκε στο χώρο του έργου της φερόμενης κατασκευάστριας ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ΑΒΕΤΕ στην Καλλιρρόη. Πρόκειται για κατεδάφιση ημιερειπωμένων οικίσκων από τσιμεντόλιθους χωρίς την απαιτούμενη οικοδομική άδεια. Ως εκ τούτου οι εργασίες θεωρούνται αυθαίρετες”.

Γ.Σ.

Σχόλια  

+1 # Αλεξάνδρα Σκορδάκη 12-07-2019 18:36
Είναι προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά σε πολύ βαθύ επίπεδο με το Κράτος σ' αυτήν τη χώρα. Πάει να γίνει μια σοβαρή εργασία, όπως είναι η επεξεργασία απορριμάτων, αντιδρούν οι κάτοικοι, γιατί στην Ελλάδα κανείς δεν θέλει τα σκουπίδια του κοντά του, αλλά κάπου αλλού μακριά, όπου κι εκεί αντιδρούν οι κάτοικοι. Ως αποτέλεσμα μπαίνει πρόστιμο, γιατί γκρεμίστηκαν χωρίς άδεια ! κάποιοι ερειπωμένοι οικίσκοι από τσιμεντόλιθο.
Και μετά απορούμε γιατί βυθιζόμαστε όλο και περισσότερο στην κρίση.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER