Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 08:29

Τραγική κατάσταση στο Διοικητήριο Μεσσηνίας: Στάζει νερά στον 6ο όροφο! (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Τραγική κατάσταση στο Διοικητήριο Μεσσηνίας: Στάζει νερά στον 6ο όροφο! (βίντεο)

 

 

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται το Διοικητήριο Μεσσηνίας, καθώς στάζει νερά στον 6ο όροφο από την οροφή και έχουν βάλει κουβάδες για να τα μαζεύουν.

Προχθές μάλιστα, όπως μας είπαν υπάλληλοι των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, μαζί με τα νερά έπεφταν και χώματα.

“Η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή στο κτήριο και στον περιβάλλοντα χώρο” παραδέχτηκε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, όταν τον ρωτήσαμε για την εικόνα αυτή της ντροπής.

Παρατήρησε ότι στο σχεδιασμό της περιφερειακής αρχής, όπως έχει τονίσει ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, είναι να προχωρήσει η μελέτη ανακατασκευής από κάτω μέχρι τον τελευταίο όροφο του Διοικητηρίου. Ανέφερε πως θα γίνει σταδιακά, όροφο – όροφο, ενώ θα ληφθεί υπόψη και η μελέτη για αναβάθμιση της στατικής επάρκειας που υπήρχε από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.

Ωστόσο, ο κ. Αναστασόπουλος είπε ότι όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν άμεσα και μονομιάς, και διευκρίνισε πως ο περιφερειάρχης γνωρίζει το θέμα και φροντίζει για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης, ώστε να δημιουργηθεί ένα αξιοπρεπές Διοικητήριο.

Για τις ζημιές που πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα, παρατήρησε ότι θα γίνει με τη γρήγορη διαδικασία γι’ αυτά που παρατηρούνται στον τελευταίο όροφο και τον περιβάλλοντα χώρο.

Γ.Σ.


NEWSLETTER