Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 09:27

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (16/10)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (16/10)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο


Κριός

Ο Ήλιος απέναντί σου ευνοεί τις συνεργασίες σου αλλά και την εξέλιξη ενός προσωπικού θέματος, που φαίνεται να παίρνει τον δρόμο της επισημοποίησης, ενώ με την Σελήνη στον Ταύρο δεν αποκλείεται να μοιραστείς τα… οικονομικά εύσημα ύστερα από την επιτυχία ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα, μπορείς να κυνηγήσεις επιπλέον έσοδα ή χρηματοδοτήσεις.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios


Ταύρος

Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να αναδείξεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου, παράλληλα όμως θα βγουν στην φόρα και οι αδυναμίες σου, αν δεν αντιμετωπίσεις σωστά τα όσα θα σου τύχουν. Κρατάς λοιπόν «δίκοπο μαχαίρι» και πολλά θα εξαρτηθούν από το πώς θα το χρησιμοποιήσεις! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σε βοηθά να βρεις συνεργάτες στην δουλειά σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros


Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Ταύρο σε προστατεύει από τις κακοτοπιές, βοηθώντας σε να μάθεις πράγματα, γύρω από προσωπικές αλλά και επαγγελματικές υποθέσεις σου. Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει θετικά στα εργασιακά σου, απαλλάσσοντάς σε από ευθύνες και δίνοντας σου περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ώστε να επιμεληθείς θεμάτων που άπτονται της σωματικής ή ψυχικής σου ευεξίας.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi


Καρκίνος

Ο Ήλιος στον Ζυγό ρίχνει φως στις οικογενειακές και περιουσιακές υποθέσεις σου κι είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια μίσθωση ή ρύθμιση αλλά και να κάνεις τον χώρο σου πιο αντιπροσωπευτικό για σένα. Επιπλέον, μπορεί να δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου αλλά και να μεταβείς εσύ σε μια διαφορετική «έδρα», προκειμένου να γιορτάσεις κάτι.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos


Λέων

Η Σελήνη στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να πετύχεις σχετικά εύκολα κάτι που μέχρι πρότινος φάνταζε δύσκολο, ίσως μάλιστα να σε στηρίξουν και ισχυρά πρόσωπα. Καλό είναι όμως να μην μείνεις στις υποσχέσεις αλλά να εξαργυρώσεις άμεσα την στήριξη τους, όπως επίσης να εκμεταλλευτείς το πλεονέκτημά σου, όσο ακόμη είναι «ζεστό», αφού οι ευκαιρίες έρχονται και… παρέρχονται!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon


Παρθένος

Η Σελήνη στον Ταύρο κάνει την καθημερινότητά σου πολύ πιο ενδιαφέρουσα μέσα από ποικίλες συναναστροφές, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι που θα σου αφήσει άριστες εντυπώσεις. Ευνοείται ακόμη η αγορά ρούχων και αξεσουάρ, ενώ αναμένεται να λάβεις αρκετές ειδήσεις, που σίγουρα χρειάζονται αξιολόγηση.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos


Ζυγός

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε καθιστά… ικανό και αναγκαίο παράγοντα για να διευθετηθούν μια σειρά από υποθέσεις, όπου το πρώτο ζητούμενο είναι η συνεννόηση μεταξύ «αντιμαχομένων» πλευρών. Επιπλέον και πέρα από τα… παντρολογήματα μεταξύ ανθρώπων, θα έχεις την ευκαιρία να συνθέσεις δύο τάσεις, που δείχνουν ασύμβατες μεταξύ τους.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos


Σκορπιός

Με την Σελήνη απέναντί σου, η συγκυρία είναι κατάλληλη για να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου και να δικτυωθείς όπου δει, αφού έχεις την στήριξη των άλλων. Κι αυτό μπορεί να γίνει ευκολότερα κατά την διάρκεια μιας εκδήλωσης στην οποία παρευρίσκονται σημαίνοντα πρόσωπα. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό μπορεί να σου αποκαλύψει ένα ενδιαφέρον μυστικό.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios


Τοξότης

Η Σελήνη στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου αλλά και να καρπωθείς μια εξυπηρέτηση στην δουλειά σου ή να επωφεληθείς από μια επαγγελματική ευκαιρία. Κατά τα άλλα βέβαια οφείλεις να δώσεις προσοχή, τόσο στην δική σου υγεία και διατροφή, όσο και σε εκείνη των ζώων ή των φυτών, που «διαφεντεύεις».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis


Αιγόκερως

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε βοηθά να «δέσεις» τις φιλοδοξίες σου με την υποστήριξη ενός ισχυρού παράγοντα, ενώ συμβάλλει τα μέγιστα ως προς την αναγνώριση του έργου σου, κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί και σε μια τιμητική διάκριση. Παράλληλα, θα έχεις μια επενδυτική ευκαιρία, ενώ με την τύχη που «κουβαλάς», δεν αποκλείεται να κερδίσεις και κάτι έξτρα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros


Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει ανακατατάξεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον κι ίσως αρχικά να ενοχληθείς από την προσέλευση ατόμων που ίσως και να… μην έχεις σε μεγάλη εκτίμηση αλλά μόνον καλό θα δεις από αυτό, ίσως μάλιστα να σου φέρουν και διάφορα «καλούδια»! Αν πάντως επιμένεις να… απουσιάζεις, ο Ήλιος στον Ζυγό σου επιφυλάσσει ωραία πράγματα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos


Ιχθύες

Ευνοούνται τόσο οι καθαρά ψυχαγωγικές δράσεις σου (ταξίδια, έξοδοι κλπ), όσο και την απόκτηση ενός μεταφορικού μέσου ή μιας συσκευής, που αναβαθμίζει την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο. Μπορεί επίσης να πάρεις μια πολύ ευχάριστη είδηση ή μια χαρά από συγγενικό σου πρόσωπο. Παράλληλα, καλείσαι να αναζητήσεις χρηματοδότες για ένα εγχείρημά σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

 

 


NEWSLETTER