Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 14:15

Δίδυμα απέκτησε ο δήμαρχος Καλαμάτας (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Δίδυμα απέκτησε ο δήμαρχος Καλαμάτας (Βίντεο)

Πατέρας έγινε ξανά σήμερα ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και πλέον είναι πολύτεκνος. Η σύζυγός του Εύη Παπαγεωργίου έφερε στον κόσμο γύρω στις 11.30 το πρωί, στο θεραπευτήριο Λητώ, υγιέστατα δίδυμα, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Ο δήμαρχος είναι ήδη πατέρας δύο παιδιών, της 20χρονης Αννας που σπουδάζει φιλόλογος στην Καλαμάτα και του 19χρονου Παναγιώτη που σπουδάζει μηχανολόγος - μηχανικός στη Θεσσαλονίκη.

Θεράπων γιατρός που ξεγέννησε τη γυναίκα του δημάρχου, ήταν ο Δημήτρης Τζωρτζίνης, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Θαν. Βασιλόπουλος δήλωσε συγκινημένος, πολύτεκνος ευτυχισμένος πατέρας και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τις ευχές του.

Ο γιατρός Δ. Τζωρτζίνης ενημέρωσε ότι “η μαμά χαίρει άκρας υγείας και τα παιδάκια είναι ζωηρά”.

Η παιδίατρος Εφη Θεοδωρακοπούλου παρατήρησε πως το ένα μωρό μοιάζει της μαμάς και το άλλο του μπαμπά.

Η δημοτική παράταξη “Καλαμάτα Μπροστά” και ο επικεφαλής της Βασίλης Κοσμόπουλος εξέφρασαν τις ευχές τους στον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο και τη σύζυγό του Εύη Παπαγεωργίου για το ευτυχές γεγονός της γέννησης των διδύμων τους. “Να τους ζήσουν τα διδυμάκια τους”, έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα του συνδυασμού στο Facebook.

 

 


NEWSLETTER