Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 10:13

Πλημμύρισε ξανά η εθνική Κυπαρισσίας - Φιλιατρών

Γράφτηκε από τον

 

Προβλήματα για ακόμη μια φορά σημειώθηκαν στην εθνική οδό Κυπαρισσίας - Φιλιατρών, στο ύψος της Τερψιθέας, από την έντονη βροχόπτωση το απόγευμα της Τρίτης. Πλημμυρικά φαινόμενα σημειώθηκαν στο ύψος της διασταύρωσης με τη Σπηλιά, όπου νερά και φερτά υλικά κατέκλυσαν το οδόστρωμα κάνοντας επικίνδυνη τη διέλευση των αυτοκινήτων, ενώ πλημμύρισε και το ισόγειο κατοικίας που βρίσκεται στο δυτικό μέρος του δρόμου.

Στο σημείο έσπευσαν χωματουργικά μηχανήματα του Δήμου Τριφυλίας, προκειμένου να ανοίξουν διεξόδους για να φεύγει το νερό, όπως και η Αστυνομία για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων. Νωρίτερα μηχανήματα του δήμου είχαν ανοίξει την τάφρο λίγο πιο κάτω, στο ύψος του πρατηρίου καυσίμων, όπου παρατηρούνται συνήθως πλημμυρικά φαινόμενα. Το σίγουρο είναι ότι στην περιοχή πρέπει να γίνουν σοβαρά αντιπλημμυρικά έργα, καθώς οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα από την Περιφέρεια δεν έχουν λύσει τα προβλήματα.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο όπου διαπιστώθηκαν τα προβλήματα βρέθηκαν ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης και ο αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα Πολιτικής Προστασίας Αντώνης Βλάχος, που άκουσαν τα παράπονα και τις προτάσεις των κατοίκων της περιοχής.

Κ.Μπ.