Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012 11:08

Νέα επίσχεση εργασίας στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Νέα επίσχεση εργασίας στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Σε επίσχεση εργασίας βρίσκονται για μία ακόμα φορά οι ειδικευόμενοι γιατροί του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης με βασικά αιτήματα τις περικοπές στους μισθούς, την καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων από εφημερίες και γενικότερα τη βελτίωση των συνθηκών στο χώρο εργασίας τους. Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ειδικευόμενοι γιατροί του Ψ.Ν.Τ.:

Την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012 οι ειδικευόμενοι ιατροί  του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης ξεκινήσαμε επίσχεση εργασίας μέχρι την υλοποίηση των αιτημάτων μας. Στη διεκδίκηση αυτή συμμετέχουν και ορισμένοι ειδικευμένοι ιατροί του Ψ.Ν.Τ. Ως εκ τούτου το νοσοκομείο θα λειτουργεί μόνο για τα επείγοντα περιστατικά με τους εφημερεύοντες ιατρούς ως προσωπικό ασφαλείας. Δεν θα γίνονται εξωτερικά ιατρεία, δεν θα γίνεται συνταγογράφηση.


Για τους ειδικευόμενους γιατρούς και για την πλειοψηφία των ειδικευμένων νοσοκομειακών γιατρών που θέλουν να ζουν με αξιοπρέπεια από το μισθό τους αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η κινητοποίηση του νοσοκομείου μας αλλά και των νοσοκομείων στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι απόδειξη πως είναι πολλοί οι νοσοκομειακοί γιατροί που δεν ανέχονται άλλη περιφρόνηση. Δεν δεχόμαστε άλλον εξευτελισμό απέναντί μας και απέναντι στους αρρώστους, δε δεχόμαστε να είμαστε συνένοχοι στην παραοικονομία. Θέλουμε να ζούμε αξιοπρεπώς από το μισθό μας. Το ποσό των εφημεριών που διεκδικούμε είναι απαραίτητο για τη διαβίωση μας και δεν το διαπραγματευόμαστε.

  • Δε δεχόμαστε καμία περικοπή στα προγράμματα των δεδουλευμένων εφημεριών μας.
  • Δε δεχόμαστε καμία περικοπή στο μισθολόγιο των ιατρών.
  • Διεκδικούμε τη βελτίωση των συνθηκών του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου.
  • Απαιτούμε ασφαλή προγράμματα εφημέρευσης
  • Απαιτούμε την άμεση αποζημίωση του ποσού που μας οφείλετε από τις εφημερίες.

Τέλος, καλούμε όλους τους εργαζόμενους του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου να προχωρήσουν και εκείνοι μαζί μας στη διεκδίκηση των δεδουλευμένων τους και τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας.

 

Οι Ιατροί του Ψ.Ν.Τρίπολης

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER