Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012 10:48

Αυτοκίνητο λαθροκυνηγών χτύπησε όχημα θυροφυλάκων

Γράφτηκε από τον
Αυτοκίνητο λαθροκυνηγών χτύπησε όχημα θυροφυλάκων


ΣΕ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΩΡΙΟΥ


Επεισόδιο μεταξύ λαθροκυνηγών και θηροφυλάκων σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες στην περιοχή του Δωρίου, όταν δύο λαθροκυνηγοί δεν σταμάτησαν σε έλεγχο και για να διαφύγουν χτύπησαν το αυτοκίνητο των θηροφυλάκων.
Το συμβάν, όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Νικόλαος Κατσαρελάς, έγινε στην περιοχή Κλέσουρα που βρίσκεται μεταξύ Δωρίου και Ψαρίου όπου είναι καταφύγιο άγριας ζωής. Μετά από καταγγελία που είχε γίνει οι  ομοσπονδιακοί θηροφύλακες Δημήτρης Φωτεινόπουλος, Κωνσταντίνος Κατσαρελάς, Δημήτρης Ηλιόπουλος και Ηλίας Ηλιόπουλος το βράδυ της 5ης Οκτωβρίου προσπάθησαν να ελέγξουν όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα και ο συνοδηγός κρατούσε κυνηγετικό όπλο.
Υστερα από σήμα των θηροφυλάκων ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και στην προσπάθειά του να διαφύγει τον έλεγχο προσέκρουσε στο όχημα της θηροφυλακής, στο οποίο επέβαιναν δύο θυροφύλακες. Ετσι κατάφεραν να διαφύγουν, όμως ύστερα από έλεγχο των στοιχείων βάσει του αριθμού κυκλοφορίας του αυτοκινήτου τους, εντοπίστηκε ο οδηγός του - χωρίς όμως να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου και χωρίς να κατονομάσει τον συνοδηγό.
Από την πλευρά των θηροφυλάκων ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και στην συνέχεια κατατέθηκαν μηνύσεις. Οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί είναι για άρνηση ελέγχου, απείθεια, παράνομη θήρα με φώτα, παράνομη θήρα σε καταφύγιο άγριας ζωής, πρόκληση φθοράς ξένης περιουσίας, απόπειρα πρόκλησης σοβαρού τραυματισμού.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER