Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012 11:34

Στο πλαίσιο της απεργίας: Κλείνουν τα καταστήματα οι έμποροι στην Τριφυλία

Γράφτηκε από τον
Στο πλαίσιο της απεργίας: Κλείνουν τα καταστήματα οι έμποροι στην Τριφυλία

Κάλεσμα για καθολική συμμετοχή του εμπορικού κόσμου της Τριφυλίας στις κινητοποιήσεις της Πέμπτης απευθύνουν οι Εμπορικοί Σύλλογοι Κυπαρισσίας, Φιλιατρών και Γαργαλιάνων, καλώντας τους επαγγελματίες να κλείσουν τα καταστήματά τους την ημέρα αυτή. Παράλληλα οργανώνουν μετακίνηση τους στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Ομοσπονδίας τους.
Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε χθες ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι τα σενάρια της φορολόγησης με 35% των ελεύθερων επαγγελματιών, με κατάργηση του αφορολόγητου (5.000 ευρώ) από το πρώτο ευρώ, αλλά και του αντίστοιχου αφορολόγητου ποσού που δικαιολογείται για κάθε παιδί, θα σημάνει λουκέτο για μία στις τρεις εναπομείνασες επιχειρήσεις.
«Η τράπεζα ΕΤΕΑΝ, τράπεζα μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μετατρέπεται σε μια νέα τράπεζα ενίσχυσης των αιμοδιψών τραπεζών» σχολιάζει ο σύλλογος. Και καταλήγει αναφέροντας ότι οι έμποροι δεν θα μείνουν παρατηρητές - «έχουμε σχέδιο, έχουμε και δράσεις που καθημερινά θα πυκνώνουν. Να φοβούνται όσοι υποτιμούν και επιθυμούν να εξοντώσουν τον εμπορικό κόσμο της χώρας και της πατρίδας μας».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER