Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013 12:44

Ο Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Γιόβας νέος Περιφερειακός Διοικητής Πελοποννήσου της Πυροσβεστικής

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Γιόβας νέος Περιφερειακός Διοικητής Πελοποννήσου της Πυροσβεστικής

O  Αρχιπύραρχος Γιόβας Κωνσταντίνος του Δημητρίου είναι ο νέος Διοικητής Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου από τις 6 Φεβρουαρίου. Παράλληλα ο μέχρι πρότινος Διοικητής Αρχιπύραρχος Ρούμπος Αθανάσιος , προάχθηκε σε Υποστράτηγο και μετατέθηκε στην Περιφέρεια Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αττικής με έδρα την Αθήνα ως Διοικητής.

 

Ο νέος Διοικητής Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Γιόβας (φωτό) είναι έγγαμος, πατέρας δύο (2) τέκνων , έχει καταταγεί στο Πυροσβεστικό Σώμα το έτος 1987 και ως Αξιωματικός έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις ,όπως στο 2ο Πυροσβεστικό σταθμό Αθηνών, στη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών, στη Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου , στη Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης, στη Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου ,ως επικεφαλής του Πεζοπόρου Τμήματος της Περιφερειακής Διοίκησης Πυρ/κων Υπηρεσιών Πελοποννήσου, Προϊστάμενος του Συντονιστικού Περιφερειακού Επιχειρησιακού Κέντρου της Περιφερειακής Διοίκησης Πυρ/κων Υπηρεσιών Πελοποννήσου, και ως Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεγαλόπολης, Σπάρτης και Νομού Λακωνίας.

Σε δηλώσεις του μάλιστα ο κ. Γιόβας τόνισε ότι "το προσωπικό της Περιφερειακής Διοίκησης Πελοποννήσου θα συνεχίσει με ζήλο και αυταπάρνηση την αποστολή του για την ασφάλεια και προστασία της ζωής και της περιουσίας αυτού και του κράτους από τους κινδύνους των πυρκαγιών, θεομηνιών και λοιπών αιτιών".

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER