Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 23:35

Μέσα στο επόμενο δίμηνο το Αιμοδυναμικό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Μέσα στο επόμενο δίμηνο το Αιμοδυναμικό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Μέσα στο επόμενο δίμηνο προβλέπεται να λειτουργήσει το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, καθώς χθες ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ καθηγητής Παναγιώτης Γκούμας παρέδωσε την ειδική άδεια λειτουργίας του στο διοικητή του νοσοκομείου Γιώργο Μπέζο.

Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Π. Γκούμας παραβρέθηκε χθες στην ορκωμοσία των 15 νέων νοσηλευτών και με δηλώσεις του συνεχάρη τη διοίκηση και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου για την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών, που τοποθετούν το Νοσοκομείο Καλαμάτας σε ένα από τα καλύτερα της χώρας. Οσον αφορά το ζήτημα των συγχωνεύσεων νοσοκομείων και ειδικότερα το μέλλον του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, ο κ. Γκούμας είπε πως οι αποφάσεις θα ληφθούν μετά το Μάρτιο. Τότε -δήλωσε- θα εκτιμηθούν οι καταστάσεις με γνώμονα τι είναι ωφέλιμο για την υγεία των αρρώστων. Σχετικά με δημοσιεύματα του Αθηναϊκού Τύπου για κακοδιαχείριση στα νοσοκομεία είπε πως το Νοσοκομείο Καλαμάτας -σύμφωνα με αυτά που γνωρίζει- δεν συγκαταλέγεται σε αυτά. Επίσης είπε ότι δεν έχει ενημερωθεί για επικείμενη επίσκεψη αντιπροσωπείας της τρόικας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Να σημειωθεί δε ότι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητες του διοικητή του νοσοκομείου Γιώργου Μπέζου.

Ικανοποιημένος με τις εξελίξεις που αφορούν το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο δήλωσε ο κ. Μπέζος. Οπως είπε, το προσωπικό υπάρχει και η εξασφάλιση της άδειας λειτουργίας καθιστά δυνατή τη λειτουργία του μέσα στο επόμενο δίμηνο. Προανήγγειλε ακόμα την πρόσληψη φαρμακοποιού και βοηθού φαρμακοποιού την ερχόμενη εβδομάδα καθώς και τη μεταφορά του κυλικείου του νοσοκομείου το πρώτο 10ήμερο του Ιανουαρίου. Με τη μεταφορά του κυλικείου θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την τοποθέτηση του μαγνητικού τομογράφου που θα λειτουργεί στο συγκεκριμένο χώρο.

Ν.Κ.


NEWSLETTER