Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2013 09:36

Ξεκίνησε το δεκαήμερο εκπτώσεων στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Ξεκίνησε το δεκαήμερο εκπτώσεων στην Καλαμάτα

Γούρικο ελπίζουν οι έμποροι να αποδειχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, για τη συνέχεια της σεζόν. Τα περισσότερα καταστήματα της Καλαμάτας χτες ξεκίνησαν τις 10ήμερες εκπτώσεις, αν και όλοι σχεδόν παραδέχθηκαν πως κόβουν όσο μπορούν από το κέρδος τους, όλο το χρόνο. Το ποσοστό των εκπτώσεων φτάνει ως το 30%, ενώ αρκετά μαγαζιά έχουν και προσφορές σε είδη περασμένης σεζόν. Οι έμποροι φάνηκαν αναποφάσιστοι όσον αφορά το θέμα του ανοίγματος της Κυριακής. Εδειξαν όμως πως έχουν διάθεση να ανοίξουν, αν δουν πως στη γειτονιά τους θα ανοίξουν άλλα μαγαζιά.

"Κάνουμε καλύτερες τιμές όλο το χρόνο. Στον τακτικό πελάτη, στους φοιτητές, πάντα κάνουμε έκπτωση. Εξάλλου όταν είσαι ένα μαγαζί που έχεις κομμάτια από 4 ευρώ, πόσο να κόψεις; Πάντως ναι, σίγουρα και αυτές τις μέρες θα κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε" λέει η Γωγώ Μαρκοπούλου από το "Ελξη".

"Εμείς βάλαμε - 20% στα παπούτσια και - 10% στις παντόφλες. Ούτως ή άλλως είναι μικρό το περιθώριο κέρδους μας. Πάντως ο κόσμος άρχισε να ψωνίζει από το απόγευμα της Πέμπτης"! δηλώνει η Αγγελική Ζήρα από το "Happy feet".

Από το "Ιρις" η Νάντια Παπαδοπούλου σχολίασε πως ακόμα δεν το έχει μάθει για τις 10ήμερες εκπτώσεις ούτε ο κόσμος, ούτε όλοι οι καταστηματάρχες. "Εχουμε - 50% σε επιλεγμένα γυαλιά ηλίου και - 30% στα οράσεως. Στα νέα κομμάτια - 20%" εξήγησε η ίδια.

"Οι εκπτώσεις που βάλαμε είναι 15, 20, και 30 %. Επιπλέον έχουμε και τις προσφορές σε παλιότερα είδη. Η δουλειά περιμένουμε να ανοίξει από Κυριακή - Δευτέρα. Ο κόσμος πρώτα θα πληρωθεί, θα τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του και μετά θα βγει για ψώνια" έχει να πει ο Παναγιώτης Σάμιος από το "Γόβα - γόβα".

"Μέχρι 20% θα κάνουμε έκπτωση αυτό το 10ήμερο. Η κίνηση δεν έχει ξεκινήσει, είναι λίγο νωρίς. Ο κόσμος σίγουρα θα χαρεί και θα ανταποκριθεί στο δεκαήμερο, γιατί πάντα ζητά καλύτερη τιμή" λέει η Ελένη Κουμουνδούρου από το "Vogue kids".

Γ. Σαρ. 


NEWSLETTER