Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 08:05

Αγρότες θα αποκλείσουν την Πειραιώς στην Πύλο

Γράφτηκε από τον
Αγρότες θα αποκλείσουν την Πειραιώς στην Πύλο

Αποκλεισμό του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Πύλο προγραμματίζουν οι αγρότες αύριο Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, στις 7.30 το πρωί.

Αυτό γνωστοποιεί η Συντονιστική Επιτροπή Μπλόκων Αγροτών Ν. Μεσσηνίας, με ανακοίνωσή της στην οποία -μεταξύ άλλων- καλεί τους αγρότες «να αντισταθούμε πριν μας ξεριζώσουν από τη γη μας και μας πετάξουν στον Καιάδα της ανεργίας και της εξαθλίωσης».

Περισσότερα από 50 τρακτέρ έχουν κατακλύσει την κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων, με τους αγρότες να κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους. Η συμμετοχή των αγροτών είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Οι αγρότες δείχνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους, με κύριο αίτημα το φορολογικό νομοσχέδιο και την δίκαιη φορολόγησή τους.

Οι επόμενες κινήσεις τους αναμένονταν να αποφασιστούν χθες το βράδυ σε μια ακόμη σύσκεψη στην Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης, όπου θα συζητήσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους χωρίς να αποκλείουν και πιο δυναμικές κινήσεις, οι οποίες όμως αναμένεται να συναποφασιστούν και με αγρότες από άλλες περιοχές του νομού, που επίσης έχουν κινητοποιηθεί βγάζοντας τα τρακτέρ στους δρόμους.


NEWSLETTER