Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011 22:08

Με αλυσίδες η κυκλοφορία στο δρόμο Καλαμάτας - Σπάρτης

Γράφτηκε από την

Με αλυσίδες γινόταν χθες από τις 6 το πρωί η κυκλοφορία των οχημάτων στο δρόμο Καλαμάτας - Σπάρτης λόγω χιονόπτωσης τα ξημερώματα. Το κλιμάκιο της ΔΕΣΕ ολοκλήρωσε στις 2 το μεσημέρι τον αποχιονισμό από το 29ο έως το 41ο χλμ., όπου η κυκλοφορία γινόταν με δυσχέρεια.
Το κλιμάκιο με προϊστάμενο τον Τάσο Νανόπουλο, κατάφερε με γκρέιντερ να ανοίξει εξ ολοκλήρου το δρόμο μετά από αρκετές ώρες, ενώ έπεσε και αρκετό αλάτι στο οδόστρωμα. Οπως όμως υπενθυμίζει ο κ. Νανόπουλος, θα πρέπει έγκαιρα να οργανωθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες, καθώς το κλιμάκιο της ΔΕΣΕ παύει να υφίσταται από τις 30 Ιουνίου και ύστερα.
Εξάλλου, στο δρόμο Τρίπολης - Σπάρτης δημιουργήθηκαν προβλήματα στην κυκλοφορία όταν στις 6.30 χθες το πρωί, λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος που προκάλεσε η χιονόπτωση, μια νταλίκα βγήκε από το δρόμο και ντελαπάρισε, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς. Η κυκλοφορία γινόταν με δυσκολία μέχρι τις 8.30 το πρωί, οπότε απομακρύνθηκε η νταλίκα από το σημείο που είχε πέσει, στο ρεύμα προς Σπάρτη.

Κ.Δ.