Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011 16:53

Ενημέρωση πολεοδομικών γραφείων για τις μελέτες ενεργειακής απόδοσης

Γράφτηκε από την

Ενημερωτικές ημερίδες για τη σύνταξη μελέτης ενεργειακής απόδοσης και τον τρόπο θεώρησης της μελέτης από τα Πολεοδομικά Γραφεία πραγματοποιεί το ΥΠΕΚΑ με την υποστήριξη του Τεχνικού Επιμελητηρίου (ΤΕΕ).
Ειδικότερα, για τους υπαλλήλους των πολεοδομικών γραφείων, που θεωρούν τις Μελέτες Ενεργειακής Απόδοσης, έχει προβλεφθεί σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων κατάρτισης που θα διεξαχθούν προσεχώς από το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝΕΠ).
Ηδη έχουν ενημερωθεί υπάλληλοι από τα πολεοδομικά γραφεία της Αττικής και Νοτίου Ελλάδας (Αθήνας, Ελευσίνας, Θήβας, Κορίνθου, Χαλκίδας, Μεγάρων, Λαμίας, Αγρινίου, Ελασσόνας, Λάρισας, Άρτας, Μάνης, Καλαμάτας, Πύργου, Πύλου, Κέρκυρας, Ηρακλείου, Ιθάκης, Τήνου). Ανάλογη ημερίδα προγραμματίζεται άμεσα και στη Θεσσαλονίκη για την ενημέρωση των υπαλλήλων των πολεοδομικών γραφείων της Βόρειας Ελλάδας.
Οι συγκεκριμένες ημερίδες αποσκοπούν στη διευκόλυνση του τρόπου θεώρησης των Μελετών Ενεργειακής Απόδοσης και στην αποσαφήνιση όποιων θεμάτων ενδεχομένως έχει προκαλέσει η εφαρμογή του ΚΕΝΑΚ στην έκδοση οικοδομικών αδειών.


NEWSLETTER