Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011 22:04

Κ. Μαργέλης: Στο επίκεντρο τα δικαιώματα των νέων δικηγόρων

Γράφτηκε από την
Κ. Μαργέλης: Στο επίκεντρο τα δικαιώματα των νέων δικηγόρων

Ενωτικός και πρόθυμος να δουλέψει για τα δικαιώματα των νέων δικηγόρων εμφανίζεται με δηλώσεις του ο επανεκλεγείς πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας Κώστας Μαργέλης. Σε συνέντευξη χθες ευχαρίστησε από καρδιάς στους δικηγόρους που τον εμπιστεύτηκαν ξανά με την ψήφο τους και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει και την τριετία που έρχεται να εργάζεται έχοντας σαν σύνθημα το "όλοι μαζί". Η προσπάθεια θα πρέπει να είναι κοινή είπε ο κ. Μαργέλης για να περιφρουρήσουν οι δικηγόροι τα επαγγελματικά τους δικαιώματα, όπως κοινή πρέπει να είναι η προσπάθεια για την αναβάθμιση του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, "ώστε να μπορεί να στηρίξει και να υποστηρίξει τον κάθε συνάδελφο και ειδικά το νέο συνάδελφο που έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη".
Αναφερόμενος στους συναδέλφους του δικηγόρους οι οποίοι εκλέχτηκαν στο 10μελές Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, τόνισε ότι γνωρίζουν τα προβλήματα του κλάδου και δήλωσε τη βεβαιότητα ότι θα έχει μαζί τους μια ομαλή συνεργασία.
Ο κ. Μαργέλης έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας ότι από τις πρώτες προτεραιότητες του Δικηγορικού Συλλόγου είναι να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην κοινωνία. "Σε κάθε πρόβλημα που θα υπάρξει είναι σίγουρο ότι θα μας βρει ο πολίτης συμπαραστάτη του", είπε χαρακτηριστικά.
Ν.Κ.


NEWSLETTER