Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2010 15:45

Οι μαθητές δεν μπήκαν στις τάξεις του 5ου Δημοτικού

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ

Δεν επέτρεψαν στα παιδιά τους να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τις δύο πρώτες ώρες οι γονείς του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας χθες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την μη έγκαιρη επισκευή της στέγης του σχολείου.
Οι γονείς είχαν αναρτήσει πανό με συνθήματα σε διάφορα σημεία του σχολείου, θέλοντας να κάνουν γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό, με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κτήριο.
Ενοχλημένοι ήταν οι γονείς του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, με τη στάση του διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νίκου Κλάδη, ο οποίος σε συνάντηση που είχαν την Πέμπτη -όπως δήλωσαν οι ίδιοι- τους ρώτησε "γιατί ταλαιπωρούν τα παιδιά τους πηγαίνοντάς τα σε αυτό το σχολείο, αφού ήξεραν τα προβλήματα που υπάρχουν και δεν επέλεξαν να τα πάνε σε άλλο". Με τη σειρά τους απάντησαν πως αυτό είναι το σχολείο της γειτονιάς τους και πως δεν μπορούν να τα πάνε αλλού. Δήλωσαν ακόμη στην "Ε" πως τους έχει κάνει κακή εντύπωση το ότι ο κ. διευθυντής ακόμη δεν έχει επισκεφθεί το σχολείο.
Τώρα απλά περιμένουν μέχρι τα Χριστούγεννα το πρόβλημα με τη στέγη να έχει λυθεί, όπως τους διαβεβαίωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας.
Γ. Σαρ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER