Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014 12:39

Ο Δ. Μανιατάκης γραμματέας του Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο Δ. Μανιατάκης γραμματέας του Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου

Στη θέση του γενικού γραμματέα του Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου επανεξελέγη ο πρόεδρος του Μανιατακείου Ιδρύματος Δημήτρης Μανιατάκης.

Η εκλογή του νέου Δ.Σ., αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, έγινε στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε προχθές Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, η οποία εξέλεξε πρόεδρο τον Σωτήρη Μουσούρη, τέως αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, προστίθεται στην ανακοίνωση, «απαρτίζεται από εκπροσώπους εφοπλιστών και επιχειρηματιών με μεγάλη εμπειρία στις χώρες της Αφρικής. Ενδεικτικά αναφέρονται ο όμιλος του εφοπλιστή Τσάκου, ο όμιλος του εφοπλιστή Σούτου, εκπρόσωποι των επιχειρηματικών ομίλων ΜΕΤΚΑ, Group Κουμάνταρου, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, INTRASOFT, κ.α. Επιπλέον συμμετέχουν επίτιμοι πρόξενοι χωρών της Αφρικής όπως η Βίκυ Πανταζοπούλου (Κένυα), Αικατερίνη Αρμενάκη (Αιθιοπία), Βασίλης Τακάς (Ν. Αφρική), κ.α». 
Μιλώντας ο Δημήτρης Μανιατάκης τόνισε ότι «τη νέα τριετία προγραμματίζονται επιχειρηματικές αποστολές σε χώρες της Αφρικής, συνέδρια όπου θα παρουσιαστούν οι επενδυτικές ευκαιρίες στις χώρες αυτές, συνεργασία με την Κεντρική Ενωση Επιμελητηρίων Ελλάδας προκειμένου να γνωρίσουν τα άλλα διμερή Επιμελητήρια το έργο του Ελληνο-Αφρικανικού και να προχωρήσουν σε συνέργειες».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER