Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 17:12

Μικρά αφιερώματα στην "κουζίνα της μαμάς" στη Μυλόπετρα

Γράφτηκε από την
Μικρά αφιερώματα στην "κουζίνα της μαμάς" στη Μυλόπετρα

Με μικρά αφιερώματα στην "κουζίνα της μαμάς" συνεχίζει τη δραστηριότητά της η "Μυλόπετρα" στην οδό Μπενάκη στο Ιστορικό Κέντρο (απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο).

Οι μαμάδες γίνονται οι σεφ της "Μυλόπετρας" και μαγειρεύουν κάθε Παρασκευή ένα πιάτο, μια γνώριμη παραδοσιακή συνταγή. Από τις 6 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή οι φίλοι και οι φίλες της "Μυλόπετρας" δοκιμάζουν δωρεάν το πιάτο της μαμάς, το βαθμολογούν και κερδίζουν διήμερες διακοπές για δύο άτομα σε ένα Ελληνικό νησί και συμμετοχή στο φαγοπότι για την απονομή δωροεπιταγής στην καλύτερη "Σεφ μαμά»
Για τους καλοφαγάδες που θα συμμετέχουν ανελλιπώς σε 4 βραδιές/βαθμολογήσεις, αυτοί κερδίζουν το 5ο δείπνο εντελώς δωρεάν (2 πιάτα της "Μυλόπετρας"/άτομο και τοπικό εκλεκτό κρασί).
Η νικήτρια "Σεφ μαμά" κερδίζει δωροεπιταγές αξίας 1.000 ευρώ, αλλά και οι άλλες "βασίλισσες της κουζίνας", σκεύη κουζίνας.
Επίσης, κάθε Παρασκευή το μπαρ της "Μυλόπετρας"... ζωντανεύει! Τα φώτα χαμηλώνουν, η μουσική δυναμώνει, οι djs απογειώνονται.
"Happy hours" περιμένουν τους επισκέπτες από τις 10 το βράδυ, με ειδικές τιμές σε ποτά και κοκτέιλ κάθε Παρασκευή. Αύριο βράδυ, dj θα είναι ο Βαγγέλης Κεφαλέας και το Σάββατο θα υπάρχει ζωντανό μουσικό πρόγραμμα. Για δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις: 27210 98950 και info@milopetra.gr.


NEWSLETTER