Πέμπτη, 05 Μαϊος 2011 13:37

Εφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Φίλος

Γράφτηκε από την
Εφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Φίλος

Εφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Φίλος. Συγγενείς και φίλοι θα του απευθύνουν το ύστατο "χαίρε" αύριο στις 4 το απόγευμα στο ναό της Υπαπαντής, όπου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία. Ο Δημήτρης Φίλος θα κηδευτεί στο νεκροταφείο της Παναγίτσας.

 

Ο Δημήτρης Φίλος, απόστρατος υπαστυνόμος της Ελληνικής Αστυνομίας, γεννήθηκε το 1949 στο Αγριλόβουνο του Δήμου Οιχαλίας Ν. Μεσσηνίας.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Δ/κού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Μεσσηνίας.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών.

Μετά την αποστρατεία του εκλέγεται συνεχώς  στο Δ.Σ. της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Μεσσηνίας της οποίας ήταν πρόεδρος για τρίτη συνεχόμενη θητεία.

Είναι μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το έτος 2002 εκλέγεται για πρώτη φορά Νομαρχιακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νομάρχη κ. Δράκου και αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιπροέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου.

Το έτος 2004 αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιπροέδρου στην Επιτροπή Παραγωγής και Ανάπτυξης της Ν. Α. Μεσσηνίας.

Το έτος 2006 επανεκλέγεται Νομαρχιακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Νομάρχη κ. Δράκου και αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιπροέδρου στην Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων.

Το έτος 2008 αναλαμβάνει με Απόφαση του Νομάρχη κ. Δράκου καθήκοντα ως Αντιπρόεδρος στην Επιτροπή Οικονομικών και Διοικητικών Θεμάτων.

Το 2008 του ανατίθεται από τον Νομάρχη κ. Δράκο η Προεδρία του ενδεκαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Νομαρχιακής Επιτροπής Λαϊκής Επιμόρφωσης (Ν.Ε.Λ.Ε).

Το έτος 2009 του ανατίθεται από τον Νομάρχη κ. Δράκο η Διοίκηση του Κέντρου Πρόληψης από τις Ψυχοδραστικές ουσίες του Ν. Μεσσηνίας γνωστού ως (ΚΕΠΕΨΟ).

Το έτος 2009 του ανατίθεται η Διοίκηση των Παιδικών Κατασκηνώσεων της Αγίας Μαρίνας Ταϋγέτου.

Το 2010 ορίζεται από τον Νομάρχη κ. Δράκο Πρόεδρος στην Επιτροπή Καταλληλότητας Αγοράς ακινήτων της Νομ. Αυτ/σης Μεσσηνίας.

Το έτος 2010 ορίζεται από τον Νομάρχη κ. Δράκο Νόμιμος Εκπρόσωπος του Κ.Ε.Κ. ΝΕΛΕ Μεσσηνίας.

Το έτος 2011 ορίζεται από τον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη Νόμιμος Εκπρόσωπος του Κ.Ε.Κ. Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

 


NEWSLETTER