Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011 21:42

Χωρίς τηλέφωνο και Ιντερνετ 225 σπίτια και καταστήματα στην περιοχή της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Χωρίς τηλέφωνο και Ιντερνετ 225 σπίτια και καταστήματα στην περιοχή της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας

Χωρίς τηλέφωνο και υπηρεσίες Διαδικτύου έμειναν, από χθες το πρωί, 225 κατοικίες και καταστήματα στην περιοχή της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας.
Ο λόγος για τη διακοπή, «θύμα» της οποίας έπεσαν και οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑΚ, ήταν η κατολίσθηση χώματος σε σκάμμα θεμελίωσης κατοικίας, επί της οδού Σπάρτης.
Ο όγκος του χώματος παρέσυρε και έκοψε το ήδη εκτεθειμένο πλέγμα των τηλεφωνικών καλωδίων, με συνέπεια να σταματήσουν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες, αλλά και το Διαδίκτυο στην περιοχή της Κεντρικής Αγοράς - εκατέρωθεν της οδού Σπάρτης, αλλά και στη συνοικία κάτω από το Κάστρο της Καλαμάτας.
Επί τόπου βρέθηκε κλιμάκιο του ΟΤΕ -υπό τον τεχνικό προϊστάμενο του τηλεπικοινωνιακού διαμερίσματος Μεσσηνίας Νίκο Φοίφα- το οποίο και αποδώθηκε αμέσως στην προσπάθεια αποκατάστασης της ζημιάς στο δίκτυο του οργανισμού.
Μιλώντας ο Ν. Φοίφας στην «Ε» μίλησε για εκτεταμένη ζημιά, τονίζοντας ότι οι εργασίες για την αποκατάστασή της ενδεχομένως θα απαιτούσαν ολόκληρη τη χθεσινή ημέρα, ίσως και μέρος από τη σημερινή.


NEWSLETTER