Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2011 21:25

Νεκρός αστυνομικός σε τροχαίο στη Νέα Είσοδο

Γράφτηκε από την
Νεκρός αστυνομικός σε τροχαίο στη Νέα Είσοδο

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες τα ξημερώματα ο 41χρονος ανθυπαστυνόμος Βασίλης Ευαγγ. Αλοίμονος οδηγώντας το αυτοκίνητό του στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας. Το αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, τούμπαρε και συγκρούστηκε με φορτηγό διανομής Τύπου. Ο άτυχος ανθυπαστυνόμος υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Καρδαμύλης και έμενε στην Καλαμάτα. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 6 το απόγευμα στον ναό της Παναγίτσας.
Το δυστύχημα έγινε στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ο 41χρονος ανθυπαστυνόμος οδηγούσε ένα Hyundai Accent με κατεύθυνση προς Καλαμάτα, όταν στη στροφή μετά τη γέφυρα του ΟΣΕ για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο κινήθηκε αριστερά, ανέβηκε στη διαχωριστική νησίδα ξεριζώνοντας δέντρα, τούμπαρε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το ΙΧ φορτηγό διανομής Τύπου του πρακτορείου Παπαχρήστου, που έβγαινε από την Καλαμάτα. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης μάλιστα το φορτηγό γύρισε σχεδόν στην αντίθετη κατεύθυνση.
Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, στο σημείο έφτασαν η Τροχαία και η Πυροσβεστική, καθώς ήταν αδύνατο χωρίς τα μέσα των πυροσβεστών να απεγκλωβιστεί ο οδηγός από την άμορφη μάζα σιδερικών στην οποία είχε μετατραπεί το αυτοκίνητό του. Ο άτυχος οδηγός ανασύρθηκε νεκρός από τους συναδέλφους του αστυνομικούς, τους πυροσβέστες και το προσωπικό του ΕΚΑΒ.
Ο 39χρονος οδηγός του πρακτορείου Τύπου Παπαχρήστου διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με επιπόλαια τραύματα, σύμφωνα με την Τροχαία.
Το ρεύμα εξόδου από Καλαμάτα παρέμεινε κλειστό και η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν μέσω Ασπροχώματος μέχρι που ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του οδοστρώματος, το οποίο ήταν αδιάβατο από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου και τα δέντρα.


NEWSLETTER