Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016 18:59

36 προσλήψεις στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για καθαριότητα και φύλαξη

Γράφτηκε από την

Συνολικά 30 καθαριστές και 6 φύλακες θα προσλάβει το Νοσοκομείο Καλαμάτας. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται μέχρι και την Τετάρτη 4 Μαΐου - ήδη έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια και στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου (www.nosokomeiokalamatas.gr) οι προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτήσεων, για την σύναψη ατομικών συμβάσεων μίσθωσης έργου.

Ειδικότερα, στις υπηρεσίες Καθαριότητας θα προσληφθούν 27 άτομα για την Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας και τις μονάδες ευθύνης της (Κέντρο Ψυχικής Υγείας, Ξενώνας, ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας, ΔΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτικής) και 3 άτομα για το ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών. Στις υπηρεσίες Φύλαξης θα προσληφθούν 6 άτομα για την Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας. Ολες οι πληροφορίες και τα σχετικά έγγραφα που χρειάζονται οι ενδιαφερόμενοι είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου (υποδείγματα αίτησης, υπεύθυνων δηλώσεων κ.λπ.). 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Προσωπικού του Νοσοκομείου Καλαμάτας και στα τηλέφωνα: 27213 63448 (Π. Ράλλης) και 27213 63105 (Α. Σακκά).