Σάββατο, 23 Απριλίου 2016 13:13

Ξεκινούν και πάλι από την Μ. Δευτέρα οι εξετάσεις για άδειες οδήγησης στην Πελοπόννησο

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ξεκινούν και πάλι από την Μ. Δευτέρα οι εξετάσεις για άδειες οδήγησης στην Πελοπόννησο

Από μεθαύριο Μεγάλη Δευτέρα ξεκινούν να διενεργούνται εκ νέου εξετάσεις για τις άδειες οδήγησης, από τις διευθύνσεις Μεταφορών των Περιφερειακών Ενοτήτων, με απόφαση που υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

 

Με την απόφαση του περιφερειάρχη, που όπως επισημαίνει η Περιφέρεια «έχει προσωρινό χαρακτήρα μέχρι την έκδοση της προβλεπόμενης απόφασης από το υπουργείο», οι εξετάσεις για άδεια οδήγησης θα γίνονται εντός του ωραρίου εργασίας των υπαλλήλων.

Συγκεκριμένα οι εξετάσεις θα ενεργούνται στη διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Αρκαδίας κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στην Αργολίδα κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στην Κορινθία κάθε Τρίτη και Πέμπτη, στη Λακωνία κάθε Πέμπτη και Παρασκευή και στην Μεσσηνία κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη.

Στην ίδια απόφαση αναφέρεται πως, όπου τυχόν απαιτείται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξέτασης η εργασία των εξεταστών πέραν του κανονικού ωραρίου τους, αυτή θα καλύπτεται µε την καταβολή αντίστοιχα της προβλεπόμενης αποζημίωσης για υπερωριακή απασχόληση.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER