Σάββατο, 14 Μαΐου 2016 10:04

Μόνο από Αριστομένους ασφαλείς χρηματαποστολές στην Τράπεζα της Ελλάδος

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Μόνο από Αριστομένους ασφαλείς χρηματαποστολές στην Τράπεζα της Ελλάδος

Η διαδικασία των χρηματαποστολών στην Τράπεζα της Ελλάδος, στην Καλαμάτα, δεν μπορεί να αλλάξει, για λόγους ασφαλείας. Αυτή την απάντηση μας έδωσε ο διευθυντής του καταστήματος της Τράπεζας Αντώνης Ευθυμιόπουλος, στον οποίο μεταφέραμε τις συνεχείς παρατηρήσεις αναγνωστών μας ότι οι χρηματοποστολές μπροστά στο κατάστημα, στην οδό Αριστομένους, με τη συχνή παρουσία αυτοκινήτων εταιρειών σεκιούριτι, δημιουργούν προβλήματα στην κυκλοφορία, ενώ άσχημη είναι και η κατά καιρούς εικόνα με τους ένοπλους σμηνίτες στον πιο κεντρικό δρόμο της Καλαμάτας.

Ο κ.  Ευθυμιόπουλος παραδέχτηκε πως η διαδικασία των χρηματαποστολών στην πίσω πλευρά, στον εσωτερικό κλειστό χώρο του καταστήματος της τράπεζας, γινόταν παλιά, αλλά ανέφερε ότι «σύμφωνα με την Αστυνομία δεν πληροί τους όρους ασφαλείας». Και πρόσθεσε συμφωνώντας ότι «αν σε στριμώξουν, δεν μπορείς να φύγεις. Ο χώρος πίσω είναι ανοιχτός, με τις πολυκατοικίες γύρω γύρω και δεν μπορεί να ελεγχθεί. Μπροστά επιβλέπει και η Αστυνομία, δεν υπάρχει πρόβλημα».

Μας ενημέρωσε ακόμα πως «η σεκιούριτι είναι υπεύθυνη για τη διαδικασία μεταφοράς των χρημάτων. Είναι υπεύθυνη να παραδώσει τα χρήματα».

Επιπλέον, ο διευθυντής μάς είπε ότι είχαν ζητήσει από το δήμο να έχουν όλο το χώρο μπροστά από την τράπεζα, από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, αλλά δεν τους τον έδωσε. «Μας ενέκριναν μόνο τη μία θέση και αυτή είναι κοινή με τη διανομή εμπορευμάτων», ανέφερε σχετικά.

Γ.Σ.

Σχόλια  

+1 # Jupiter 14-05-2016 14:43
Εύγε! Δώστε όλες τις πληροφορίες της διαδικασίας για να διευκολυνθεί ακόμα καλύτερα το έργο των ληστών. Αυτό θα πει σωστό σχέδιο ασφαλείας!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER