Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2016 15:46

Κυνηγοί στο υπουργείο για το κυνήγι στον Κυπαρισσιακό 

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κυνηγοί στο υπουργείο για το κυνήγι στον Κυπαρισσιακό 

Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας επισκέφτηκαν χθες για το θέμα του Κυπαρισσιακού Κόλπου εκπρόσωποι Κυνηγετικών Συλλόγων της περιοχής και της Ομοσπονδίας Πελοποννήσου.

Πιο συγκεκριμένα πραγματοποίησαν συνάντηση με την υπεύθυνη για το προεδρικό διάταγμα για τον Κυπαρισσιακό Κόλπο Αικατερίνη Στυλογιάννη, ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος, οι πρόεδροι των Κυνηγετικών Συλλόγων Ζαχάρως Πλιάγκος Χρήστος, Κρεστένων Βασιλόπουλος Παναγιώτης, Κυπαρισσίας Κατσαρελάς Νικόλαος, Πύργου Κωνσταντόπουλος Αλκιβιάδης, καθώς επίσης και ο επιστημονικός συνεργάτης της Ομοσπονδίας δασολόγος Δόγανος Δημήτριος. 

Οπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, «πέραν της συζήτησης για τα όσα προέβλεπε για το κυνήγι η τελευταία Υπουργική Απόφαση, η οποία και ο ίδιος ο υπουργός Περιβάλλοντος είχε αναφέρει ότι είναι προσωρινή, κατατέθηκαν προτάσεις εκ νέου στις οποίες στοιχειοθετείται ότι δεν υφίσταται λόγος απαγόρευσης της θήρας στην συγκεκριμένη περιοχή.

Η κ. Στυλογιάννη δεσμεύτηκε ότι θα επανεξετάσει μαζί με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες τις κατατεθειμένες προτάσεις – θέσεις των Κυνηγετικών Οργανώσεων και ότι θα υπάρξει εκ νέου επικοινωνία πριν την κατάθεση του προεδρικού διατάγματος».

Κ.Μπ.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER