Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 08:15

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Μεσσήνης  τα έσοδα από το 12ο Μαραθώνιο 

Γράφτηκε από την
Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Μεσσήνης  τα έσοδα από το 12ο Μαραθώνιο 

 

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Μεσσήνης θα διατεθούν τα έσοδα από τις συμμετοχές στον φετινό 12ο Μαραθώνιο, όπως γνωστοποιήθηκε από το γραφείο του δημάρχου Γιώργου Τσώνη.

Ο δήμαρχος επισημαίνει τη μεγάλη επιτυχία και της φετινής διοργάνωσης -από τον Δήμο Μεσσήνης, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και με τη στήριξη του ΕΟΣΛΜΑΥ- καθώς στον 12ο Μαραθώνιο συνολικά μετείχαν πάνω από 900 δρομείς σε όλες τις διαδρομές. Στον σύνδεσμο http://messini-marathon.com οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα.

Με την ίδια ανακοίνωση, ο Γ. Τσώνης εκφράζει ευχαριστίες για τη συμβολή τους, στην ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, προς την Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας και τις διάφορες υπηρεσίες της, όπως και προς την 120 ΠΕΑ.

Ιδιαίτερα ο δήμαρχος επισημαίνει τη συμμετοχή όλων των εθελοντών, αναφερόμενος ειδικότερα στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τους ιδιώτες γιατρούς Νίκο Γρηγορόπουλο και Ηλία Μαυρέα, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χράνων, την ομάδα Sprint–Project, τους Εθελοντές Πυροσβέστες από το Κλιμάκιο Πεταλιδίου, τον Σύλλογο Γυναικών Πανιπερίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμμου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λογγάς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Κορώνης, τον Αθλητικό Σύλλογο Βαλύρας «Αστέρας», τον Σύλλογο Μαγγανιακού, την Ακαδημία «Πάμισος», τον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Ανδρούσας, τον Σύλλογο Γυναικών Αβραμιού, το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης, τον Μεσσηνιακό Γυμναστικό Σύλλογο, τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αριστοτέλης» Εύας Καλαμαρά, το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης, τη Φιλαρμονική και τον Χορευτικό Ομιλο Μεσσήνης και τον Σύλλογο Γυναικών Μεσσήνης.

Επιπλέον, ο Γ. Τσώνης κάνει αναφορά και στην εκδήλωση γευσιγνωσίας από το τμήμα Μεσσηνίας της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, όπως και στην έκθεση παραδοσιακών προϊόντων, που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της αριθμοδοσίας και την διεξαγωγή των αγώνων το διήμερο 11 και 12 Μαρτίου «όπου τοπικοί επιχειρηματίες, παραγωγοί και τυποποιητές "σύστησαν" τα προϊόντα τους». Γνωστοποιεί δε ότι στην έκθεση γευσιγνωσίας συμμετείχαν οι επαγγελματίες, Τυροκομική Μεσσήνης Αφοί Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ, Κωνσταντόπουλος Α.Ε. - Ενωση Μεσσηνίας, Οικοτεχνία Politis Pastry γλυκά του κουταλιού - μαρμελάδες - δίπλες - λαλάγγια, Εταιρεία VirgoTerra Καλλυντικά, Μεσσηνιακή Παράδοση Γλυκά του Κουταλιού, μαρμελάδες, πάστα ελιάς Μαρία Δουβόγιαννη, Αρτοποιία Ζαχαροπλαστική Κων/νος Ι. Σκουρλέτης, Βιολογικό πετιμέζι Γεώργιος Καραγγελής, Εργαστήριο ζυμαρικών «Ο Βουλκάνος» Νικόλαος Μπάκας και Σύκα Καλαμάτας Λευκοχώρας Γεώργιος Ξενογιάννης, ενώ προϊόντα έδωσαν και οι: Αρτοποιία Απόστολου Μυλωνά, Αρτοποιία Κουταλά και το SM "Αφοί Πετρόπουλοι".


NEWSLETTER