Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2011 19:53

Αυτή την εβδομάδα "Κάτι ψήνεται" στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Αυτή την εβδομάδα "Κάτι ψήνεται" στην Καλαμάτα

Η Καλαμάτα θα είναι η πρωταγωνίστρια πόλη του ριάλιτι μαγειρικής του Alpha "Κάτι ψήνεται" για αυτή την εβδομάδα.
Το παιχνίδι που γυρίστηκε στην Καλαμάτα προβάλλεται από χθες στις 8 το βράδυ και θα συνεχιστεί ως την Παρασκευή. Κάθε μέρα, ένας παίκτης μαγειρεύει 3 πιάτα επιλογής του για τους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον βαθμολογούν. Ετσι, την Παρασκευή βγαίνει με βάση τους συνολικούς βαθμούς ο νικητής που κερδίζει ένα ταξίδι.
Στο site του Alpha http://www.alphatv.gr/Microsites/Kati-psinetai, μπορεί κανείς ήδη να δει τους παίκτες, τις συνταγές τους αναλυτικά - με τα υλικά και την εκτέλεση της κάθε συνταγής, καθώς και λίγα στοιχεία για τον καθένα.
Πρόκειται για τους: Γεωργία Λ., 19 ετών. Η πρώτη οικοδέσποινα θέλει να είναι πρώτη σε όλα: στη μαγειρική, τα οικοκυρικά και τα μαθήματα. Η Γεωργία σπουδάζει λογοθεραπεία, έχει, όμως, και άλλα όνειρα για το μέλλον, όπως να γίνει μια καλή σύζυγος και να πηγαίνει με τον άνδρα της στο γήπεδο στους αγώνες του ΠΑΟ. Στην κουζίνα θα έχει σύμμαχο τη μαμά της, αφού θα τη βοηθήσουν οι συμβουλές της.
Παναγιώτης Π., 36 ετών. Σήμερα Τρίτη, τη σκυτάλη παίρνει ο 36χρονος Παναγιώτης, που παίζει τις κουζίνες στα δάχτυλα. Αν ο Παναγιώτης δεν ήταν σχεδιαστής επίπλων κουζίνας, τότε σίγουρα θα ήταν μάγειρας. Και όχι ένας οποιοσδήποτε μάγειρας, αλλά κάποιος που δίνει όλο του τον εαυτό για να βγει στο τέλος ένα καλό αποτέλεσμα.
Μαριέλενα Σ., 27 ετών. Αύριο, τραπέζι για πέντε στρώνει η Μαριέλενα, μια Κρητικιά στη Μεσσηνία! Στην κουζίνα, η όμορφη οικοδέσποινα έχει τις καλές, αλλά και τις κακές της στιγμές. Εκτός κουζίνας, η 27χρονη αισθητικός είναι πιο κουλ, όπως δηλώνει. Δουλεύει ως μακιγιέζ και ειδικεύεται στα τατού με χένα.
Θανάσης Π., 23 ετών. Την Πέμπτη, ο Θανάσης μας υποδέχεται στη δουλειά του. Ο 23χρονος χασάπης έχει πλεονέκτημα! Αν δεν διαλέξει αυτός το καλύτερο κρέας για το δείπνο του, ποιος θα το κάνει; Πουλερικά, βοοειδή και αμνοερίφια τον τρέμουν, αλλά ο σκύλος του ο Δίας τον λατρεύει. Ο Θανάσης είναι πανεπιστήμονας στο θέμα "κρέας", στη ζαχαροπλαστική όμως... έχει θέματα!
Ιωάννα Ρ., 36 ετών. Την Παρασκευή, η μαγειρική αυλαία κλείνει στης 36χρονης Ιωάννας, που είναι αστέρι στις τηλεπικοινωνίες. Η καθηγήτρια πληροφορικής έφυγε πριν χρόνια από την Αθήνα και ησύχασε το κεφάλι της. Στην Καλαμάτα έχει βρει την ποιότητα ζωής που ονειρευόταν. Η Ιωάννα μπορεί να αγαπάει την κουζίνα, αλλά η κουζίνα της δεν είναι βέβαιο ότι νιώθει το ίδιο.
Από τα πιάτα του σόου δε λείπει και η... παραδοσιακή μεσσηνιακή γουρνοπούλα και φυσικά οι ελιές και το λάδι!


NEWSLETTER